NL EN
Vraag / Offerte

Boris geeft gratis nieuwe EP ‘Best of me’ weg

Zanger Boris gaat zijn nieuwe EP ‘Best of Me’, die vandaag verschijnt, gratis weggeven aan fans. Na de start van zijn gelijknamige comeback-tour met uitverkochte zalen als Paradiso, Paard van Troje en Grenswerk gaat zijn nieuwe muzikale hoofdstuk pas echt beginnen.

Boris: ‘Het belang van binden en verbinden van muziek is vele malen groter geworden. Dat bereik je alleen door meer te delen en ervoor te zorgen dat jouw muziek ook echt voor ‘iedereen’ beschikbaar is. Het enige wat mensen hoeven te doen is zich inschrijven op mijn website www.iamboris.nl en in ruil daarvoor ontvangen zij mijn nieuwe EP ‘Best of Me’ gratis in hun inbox.’

Na flink wat levenslessen en ervaringen staan de voeten van Boris weer stevig aan de grond. De zanger wil op een andere manier te werk gaan om zijn publiek weer volledig voor zich te winnen. Daarnaast is hij een exclusieve samenwerking aangegaan met AT Bookings, die zich ontfermt over het uitstippelen van zijn live-carrière.

Tour ‘Best Of Me’
Momenteel tourt Boris door Nederland met zijn tour ‘Best of Me’. Het is een show waarbij de nieuwe songs en sound centraal staan. Ze worden daarnaast samengebracht met bekende releases die Boris eerder onder zijn artiestennaam “Bo Saris” uitbracht.

Wegens succes is de tour verlengd met drie extra data:
Vrijdag 7 april – De Vorstin, Hilversum
Vrijdag 21 april – Patronaat, Haarlem
Zaterdag 29 april – BIRD, Rotterdam


WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.