NL EN
Vraag / Offerte

Frenna scoort derde nummer 1-hit op rij

Met het nummer Speciaal scoort Frenna deze week zijn derde nummer 1-hit op rij in de GfK Dutch Single Top 100. Het is de tweede achtereenvolgende keer dat Frenna zichzelf van de eerste plaats in de Single Top 100 afduwt.

Met Speciaal verwijst Frenna namelijk het nummer Culo – dat hij samen opnam met Bizzey, KM & Ramiks – naar een tweede plaats. Drie weken geleden deed hij datzelfde door met Culo zijn hitsingle Verleden Tijd (feat. Lil’ Kleine) van de eerste plaats af te duwen. Verleden Tijd staat deze week op een vierde plaats genoteerd in de Single Top 100.

Het is niet de eerste keer dat een artiest zichzelf tweemaal achter elkaar van de eerste plaats in de Single Top 100 afduwt. Eerder overkwam het Sandra van Nieuwland, Justin Bieber en The Beatles.

Met het samen met Boef, DJ Madam Julie en Kaeh opgenomen en door Diquenza en Shafique Roman geproduceerde Speciaal scoort Frenna zijn zevende nummer 1-hit in de Single Top 100. Voor Boef is het zelfs zijn achtste nummer 1-notering in de lijst.

Ondertussen legt Frenna de laatste hand aan zijn nieuwe soloalbum dat binnenkort door TopNotch wordt uitgebracht.

Bron: entertainmentbusiness.nl Gepubliceerd op: 02-11-2018
Gerelateerd nieuws

Pjotr in het Burgerweeshuis!

Welkom Daniël Busser!

The Dean & Friends XXL Bigger Than Live In Concert

Theatertour Snelle – FF tussen ons!

Welkom The Dean!

Welkom Jaap Reesema!

Welkom Kes!

Welkom Ginger!

Welkom Lisa Lois!

Welkom FLEUR!

Meer nieuws

Agenda