NL EN
Vraag / Offerte

Inge van Calkar tekent bij AT Bookings

Inge van Calkar ken je wellicht van haar deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Sinds haar deelname is haar geluid volop in ontwikkeling. De akoestische gitaar werd ingeruild voor een elektrische en haar liedjes hebben een elektronica-injectie meekregen. Ze is vanaf nu exclusief te boeken bij AT Bookings!

Met deze nieuw ingeslagen weg volgde een succesvolle Popronde 2017. “Die nieuwe nummers hebben een donkere laag die een kant van menselijkheid beschrijven die je liever niet laat zien”, aldus Inge. Er is een artieste opgestaan die het aandurft met haar muziek op het scherp van de snede te gaan staan. Bands als Radiohead en Grizzly Bear behoren tot de muzikale aanknopingspunten, evenals PJ Harvey en Alanis Morrissette met af en toe een vleugje Pop van Kylie Minoque.

Dit jaar verzorgt ze, naast De Dijk, ook het voorprogramma van de tour van Miss Montreal. Haar nieuwe single ‘I Don’t Mind’ is onlangs uitgekomen en verscheen in de Viral Top 50 en verschillende toonaangevende playlists. Het nieuwe album verschijnt dit jaar.


Video


Gepubliceerd op: 19-01-2018
Gerelateerd nieuws

Pjotr in het Burgerweeshuis!

Welkom Daniël Busser!

The Dean & Friends XXL Bigger Than Live In Concert

Theatertour Snelle – FF tussen ons!

Welkom The Dean!

Welkom Jaap Reesema!

Welkom Kes!

Welkom Ginger!

Welkom Lisa Lois!

Welkom FLEUR!

Meer nieuws

Agenda