NL EN
Vraag / Offerte

Jebroer organiseert ‘Paranoia’ tijdens ADE

Jebroer gaat tijdens het Amsterdam Dance Event zijn eigen conceptavond ‘Paranoia’ organiseren. Op 18 oktober 2017 zal Q-Factory Amsterdam zowel in de grote als kleine zaal op zijn kop staan met bevriende artiesten. Fans kunnen tijdens ‘Paranoia’ losgaan op Freestyle en Hardstyle tunes met onvergetelijke visuals. Jebroer organiseert deze avond in samenwerking met AT Bookings. De line-up zal op een later tijdstip bekend gemaakt worden.

Eerder organiseerde Jebroer al zijn succesvolle shows ‘Jebroer Invites’, waarbij onder andere Eva Simons, Yellow Claw, Mr Polska en Ronnie Flex geboekt stonden. Sindsdien scoorde de artiest grote hits met ‘Kind van de Duivel’, ‘Engeltje’, ‘Me Gabber’ en ‘Vaderland’. Jebroer vond het dan ook tijd om deze successen te vieren met ‘Paranoia’.

Jebroer: ‘Tijdens Paranoia wil ik alles samenbrengen waar ik als artiest voor sta: muziek, fans, beleving, en gewoon keihard feesten!’

Eerste deel line-up bekend gemaakt
Het eerste deel van de line-up van Paranoia is bekend gemaakt. Naast Jebroer zullen op 18 oktober The Darkraver, Outsiders, Dirtcaps, Dutch Movement en Rät N FrikK helemaal paranoia gaan in Q-Factory Amsterdam! De rest van de line-up wordt later bekend gemaakt.

Tickets zijn nu verkrijgbaar via EventBrite en kosten €12,50 in Early Bird, €15,00 Regulier, €17,50 voor late kopers en €20,00 aan de kassa.

Tickets en meer info: www.helemaalparanoia.nl


WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.