NL EN
Vraag / Offerte

Josylvio tekent bij AT Bookings

Hij maakte indruk met zijn eerste album Ma3seb die lovende recensies kreeg en hem een Edison nominatie opleverde. Josylvio is één van de snelst groeiende artiesten van het label Van Klasse en heeft miljoenen YouTube-views en Spotify streams op zijn naam staan.

Josylvio is de man die Nederlandse teksten mixt met Arabische invloeden. Op zijn twaalfde begon hij met het luisteren naar Nederlandstalige rap, maar wat hem echt op het artiestenpad heeft gebracht is Tupac Shakur. Zijn hernieuwde ontmoeting met Esko, waarmee hij vroeger in de klas zat, resulteerde in een samenwerking van goud. “Het was voorbestemd dat we elkaar weer tegenkwamen. El mektab, zeggen we in het Arabisch: het lot.”

Met verschillende succesvolle singles zoals ‘Le7nesh’, ‘Mbongo’, ‘Skere Tijden’, ‘La La La’ en ‘Westside’ laat Josylvio zijn klasse zien. De samenwerkingen met o.a. Sevn Alias, Hef, Adje, Ali B, Keizer, Bizzey én de release van zijn nieuwe album zorgen ervoor dat Jolsylvio aan de vooravond staat van een geweldig nieuw hoofdstuk van zijn carrière.


WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.