NL EN
Vraag / Offerte

Online Sessions: artiesten & personalities boeken voor een online optreden


In deze onzekere periode, waarin we voornamelijk online met elkaar communiceren, kunnen mensen een opsteker goed gebruiken. Ook bij je thuis kunnen onze artiesten en personalities (online) zorgen voor een leerzaam, waardevol of feestelijk moment!

Een optreden van Martijn Fischer met hits van Hazes bij de online borrel, een voorleessessie door Nicolette Kluijver voor alle kinderen die thuiszitten of een social media workshop door een bekende influencer? De mogelijkheden zijn talrijk; wij denken graag met je mee om een exclusieve online sessie op maat te laten verzorgen door één (of meerdere) van onze artiesten.

Jebroer


Clinics en masterclasses omtrent ondernemerschap, durf en doorzettingsvermogen

Jebroer heeft succes als performer, heeft ervaring als docent op muziekopleidingen en is daarnaast succesvol ondernemer. Zo is hij mede-oprichter van het succesvolle Roq ‘N Rolla platenlabel, mede-eigenaar van een café en heeft hij zijn eigen fastfood keten. Al met al rijkt zijn succes ondertussen ver buiten onze landsgrenzen.

Naast meet & greets en Q&A’s is Jebroer inzetbaar voor clinics en masterclasses omtrent ondernemerschap, durf en doorzettingsvermogen.

> Boek Jebroer

Gekkenhuis met DJ Jean


Sluit je online vrijdagmiddagborrel af met the one and only DJ Jean en zijn MC, Maron Hill; gegarandeerd gekkenhuis!

Vul de set aan met een persoonlijke, interactieve Q&A en vraag alles wat je altijd al hebt willen weten van dit duo. De leukste, gekste en/of gewaagdste vraag wordt beloont met een exemplaar van zijn biografisch boek, genaamd (hoe kan ’t ook anders) ‘Gekkenhuis’.

Wanneer het weer mogelijk is om live events te organiseren komen Jean & Maron graag weer een show op jouw zakelijke- of privéfeest geven (uiteraard conform de maatregelen).

> Boek DJ Jean

Kaj Gorgels


Kaj is presentator en theatermaker. Hij brengt humor en mooie persoonlijke verhalen over waar hij nu staat en hoe hij hier gekomen is. Kaj houdt zich veel bezig met zijn mentale gezondheid (o.a. door te mediteren) en geeft graag tips en tricks hoe je hier zelf ook meer stil bij kunt staan.

Kaj geeft eigen draai aan ieder onderwerp, kan op een unieke manier mensen enthousiasmeren en misschien wel even afleiden van deze crisis!

> Boek Kaj Gorgels

Tim Hofman


Handvatten om door deze bizarre periode heen te komen

In zijn (online) lezing geeft Tim je handvatten om door deze bizarre periode heen te komen. Hoe houd je het thuis vol en blijf je sane? Luister ter inspiratie zijn populaire podcast.

Daarnaast geeft Tim inspirerende sessies vanuit zijn eigen ervaringen over het leven, over de wereld, over sterven en over doorgaan. Wij denken graag mee met een passend concept voor jouw event, organisatie of online seminar.

> Boek Tim Hofman

Martijn Fischer


Martijn Fischer brengt Hazes naar je huiskamer!

In zijn motivational vertelt hij aan de hand van het levensverhaal van André Hazes hoe je met weinig veel kunt bereiken.

Uiteraard kan Martijn ook zorgen voor een feestje met een exclusief optreden met de Hits van Hazes, de enige echte ‘uit je bol’-contest of een Hazes-concept op maat.

> Boek Martijn Fischer

Leona Philippo


Leona brengt een feestje naar je woonkamer!

Met haar energie en haar positieve vibes maakt zij jouw bijeenkomst, event of feest extra speciaal. Leona blijft live inzetbaar voor een optreden in kleine setting binnen de maatregelen van het RIVM, maar een online optreden is ook zeker mogelijk!

Ben je op zoek naar een speciaal cadeau? Laat Leona een persoonlijke boodschap inspreken mét een song naar keuze.

> Boek Leona Philippo

Maik de Boer


Communiceren met kleren

Ook nu we veel thuiswerken en vergaderen op afstand blijft het belangrijk om er verzorgd uit te zien, je geloofwaardigheid te behouden binnen je functie en een rustige werkplek te creëren. Met zijn interactieve webinar ‘Communiceren met Kleren’ maakt Maik deze onderwerpen toegankelijk en bespreekbaar. Met daarbij handige tips en tricks hoe jij professioneler over kan komen op je werkplek, waar dan ook!

Maik de Boer is breed inzetbaar; ook voor kleur- en stylingadvies, presentaties en hosting ben je bij hem aan het juiste adres!

> Boek Maik de Boer

Dennis Storm: minimalisme & corona


Dennis deelt in zijn boek ‘Weg Ermee’ zijn visie op minimalisme.

In deze online sessie zet hij jou (en je team) aan het denken over wat je écht nodig hebt en geeft hij concrete toepassingen op maat.

> Boek Dennis Storm

Shelly Sterk


Een exclusief bedrijfsjournaal of een pubquiz gepresenteerd door Shelly Sterk

In ‘School met Shelly’ showt ze haar enthousiasme en veelzijdigheid! Ons team denkt graag mee over een concept op maat!

> Boek Shelly Sterk

Frank in Person: Tailormade Sinatra Medley


Verras jouw organisatie en/of gezelschap met een tailormade Sinatra medley

Ingezongen door de “one and only” Frank in Person.

Uiteraard is het ook mogelijk om Frank in Person live op te laten treden met dit speciale nummer tijdens jullie (online) event.

Meester Moeilijk: hoe klinkt jouw organisatie?


Hoe klinkt jouw bedrijf of organisatie? Maak jullie eigen unieke soundtrack!

Samen met Meester Moeilijk wordt in songvorm jullie profiel, merk en eigen creativiteit in een muzikaal vat gegoten! Het resultaat is bijvoorbeeld te gebruiken voor bedrijfsvideo’s, aftermovies e.d.!

> Boek Meester Moeilijk

Sterre Koning


Veelzijdig in te zetten!

Veelzijdig talent Sterre Koning zingt, presenteert, acteert, is succesvol YouTuber en heeft haar eigen boek geschreven.

Al eens gedacht aan een ‘online meet & greet’, een workshop presenteren, een Q&A over haar eigen boek of een exclusief akoestisch optreden van Sterre?

> Boek Sterre Koning

Dennis van der Geest


Online motivationals

Hoe ga je om met ondernemen en de Corona situatie? Dennis brengt tijdens een (interactieve) online motivational zijn beleving en visie over als ondernemer en voormalig topsporter. Passie, een droom hebben, welke stappen je moet nemen om van die droom een doel te maken, wat je moet doen om dat doel te bereiken én meer plezier haalt uit ‘de weg er naar toe’. En heel actueel, hoe je omgaat en gemotiveerd blijft met tegenslagen zoals de huidige Corona situatie. Als eigenaar van een sportschool met duizenden leden, zit ook hij midden in deze crisis en kan uit ervaring spreken en dit delen.

Informeer naar alle mogelijkheden.

> Boek Dennis van der Geest

Tim Senders


Heineken pubquiz

Tim Senders presenteerde de Heineken NL pubquiz!

Deelnemende teams streden via Facebook en Youtube voor vouchers voor hun favoriete kroeg binnen het thema #helpdehoreca.

> Boek Tim Senders

Dwight Dissels


Online positiviteit met Dwight

Open of sluit jouw online meeting/gelegenheid af met de ‘Nederlandstalige soul’ van Dwight die wordt gekarakteriseerd door zijn warme stem, positieve vibe en hoopvolle boodschappen; iets wat we allemaal goed kunnen gebruiken in deze bijzondere tijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons en bekijk als voorproefje zijn optreden tijdens Club Dauphine TV hier.

> Boek Dwight Dissels

Online Session met een online expert

Altijd al eens willen weten hoe YouTube nou echt werkt? Onze Online Experts / Social Influencers weten als geen ander hoe dit medium precies in elkaar steekt. In deze sessie krijg je heldere uitleg over het medium en praktische tips die direct toepasbaar zijn voor je eigen organisatie.

Uiteraard zijn deze sessies ook in te zetten voor bijvoorbeeld Instagram, Facebook en TikTok.

> Boek een Online Expert

Mr. Polska


Hard werken, creatief denken en risico’s nemen vormen de basis van succes

Deze Poolse performer, song-writer en zakenman heeft aangetoond dat hard werken, creatief denken en risico’s nemen de basis is van succes. Na meerdere hits in Nederland en spectaculaire shows door heel Nederland, heeft hij nu ook hetzelfde in Polen kunnen bereiken.

Als mede label- en reclamebureau eigenaar Is Mr. Polska inmiddels op verschillende vlakken een geslaagd ondernemer. In een campagne met Interpolis heeft hij zijn verhaal kunnen doen over het overwinnen van zijn depressie en burn out, wat een inspiratie was voor velen. Boek Mr. Polska voor een Q&A, speciale meet & greet, interactieve workshop of als live performance bij jouw thuis via een live stream.

> Boek Mr. Polska

Jan Versteegh


Veelgevraagde en enthousiaste host voor uiteenlopende (online) evenementen

Naast presentator en vader is Jan een veelgevraagde en enthousiaste host voor uiteenlopende (online) evenementen. Hij is inzetbaar als dagvoorzitter maar ook voor lezingen met een actueel thema en een link naar de huidige situatie. Bijvoorbeeld thuiswerken met kinderen, de media, zijn werk en eigen ervaringen, ouder zijn en het onderwijs.

Jan zijn kracht is humor en de kwaliteit van zijn optredens. Hij is nog altijd de kwajongen die iemand in de maling neemt, maar ook de family man die zeker bezorgd is in deze tijd. Aan alle onderwerpen geeft Jan zijn eigen draai en met zijn bak aan ervaring kan hij altijd mensen enthousiasmeren en inspireren!

> Boek Jan Versteegh

Julia Zahra


Nog even en we mogen weer in (klein) groepsverband bij elkaar komen; wat een mooi vooruitzicht!

Julia Zahra zorgt voor de perfecte invulling van jouw privé feestje of zakelijke bijeenkomst. Met haar intieme, akoestische set vol gevoelige ballads, swingende pop en ritmische R’n B maakt zij elke gebeurtenis bij je thuis, in je tuin óf via een online streaming extra bijzonder.

Om alvast in de juiste sfeer te komen, hierbij de twee nummers die ze heeft gespeeld tijdens haar The Remedy Tour.

> Boek Julia Zahra

F1rstman


Deze rasartiest is al van jongs af aan met muziek bezig en kan als de beste muziekstromingen met elkaar verbinden. Het unieke aan F1rstman is zijn drive, podium performance en de kracht om mensen met muziek te verenigen. Wereldwijd worden zijn nummers beluisterd en blijft hij vernieuwen en entertainen.

F1rstman is te boeken voor online live shows, workshops, songwriting clinics, persoonlijke Q&A’s en op maat gemaakte sessies voor bedrijven en particulieren.

> Boek F1rstman


Gepubliceerd op: 19-05-2020
Gerelateerd nieuws

Pjotr in het Burgerweeshuis!

Welkom Daniël Busser!

The Dean & Friends XXL Bigger Than Live In Concert

Theatertour Snelle – FF tussen ons!

Welkom The Dean!

Welkom Jaap Reesema!

Welkom Kes!

Welkom Ginger!

Welkom Lisa Lois!

Welkom FLEUR!

Meer nieuws

Agenda