NL EN
Vraag / Offerte

Pommelien Thijs op tour in 2024!

Met trots kondigt Pommelien Thijs haar allereerste clubtour 'ENTERTAINMENT' aan, waarbij ze met haar nieuwe album door Vlaanderen en Nederland zal reizen.Pommelien Thijs

‘Per Ongeluk’, het langverwachte debuutalbum van Pommelien Thijs, is een oprechte ontdekkingsreis van tegenstrijdigheden, ervaringen en ambities. Het is een album dat ruimte laat voor vrijheid en ongegeneerd de vreugde van de jeugd viert.

Pommelien Thijs maakt momenteel een snelle opmars. Met maar liefst 5 MIA-nominaties, waarvan ze er 3 heeft weten te verzilveren, behoort ze tot de opkomende sterren van dit moment. Ondanks het succes van haar nummer ‘Ongewoon’ vond Pommelien afgelopen zomer nog tijd om deel te nemen aan de opnames van de gloednieuwe serie ‘Knokke O’, die momenteel te zien is op VRTmax en binnenkort op Netflix. Ze blijft dus trouw aan haar andere passie: acteren. Bovendien weerspiegelt haar liefde voor mode zich in de zelfgemaakte outfits die ze draagt tijdens haar optredens. Deze opkomende popprinses zal in 2024 optreden in verschillende steden in Nederland en België. We zien je daar!

Haal nu jouw ticket via: https://www.pommelienthijs.be/clubtour


Gepubliceerd op: 20-06-2023
Gerelateerd nieuws

Welkom De Kraaien!

Welkom SANN!E & Friends!

Tour Jaap Reesema

Najaarstour Metejoor

Clubtour Joya Marleen

Welkom Gustaph!

Clubtour Piet Junior

Welkom Nordin!

Welkom LISADEBROWN!

Welkom Nikita Guslev!

Meer nieuws

Agenda