NL EN
Vraag / Offerte

SBMG tekent bij AT Bookings

SBMG, bestaand uit Chyvon Pala (a.k.a. Chivv) en Henk Mando (a.k.a. Henkie T.) ken je van verscheidene hits, waaronder het recente ‘4x Duurder’. De groep is vanaf nu exclusief te boeken bij AT Bookings.

De leden zijn beiden opgegroeid in Kraaiennest; een deel van de Bijlmer in Amsterdam-Zuidoost. In hun middelbare schoolperiode ontstond de liefde voor muziek en in 2013 besloten ze om muzikaal te gaan samenwerken. De naam van de groep komt van de Surinaamse band Sawtu Boys. Chivv en Henkie T. plakten er “Money Gang” aan vast en kortte de naam in tot SBMG.

Hun populariteit behaalden ze aanvankelijk vooral op YouTube. Dit viel op bij Kees de Koning van het label Top Notch, die ze in 2014 een contract aanbood. Hun single ‘Oeh Na Na’ kwam in de hitlijsten niet verder dan de Tip 30, maar werd daarentegen een hit op het internet. Zangeres Anouk wijdde zelfs een tweet aan de aanstekelijkheid van het nummer. Op YouTube werd het binnen een jaar 4,5 miljoen keer bekeken en behaalde uiteindelijk de 10 miljoen streams. Tegenwoordig staan de mannen van SBMG geregeld in de charts.

SBMG’s nieuwe single ‘Pull Up Game Strong’ is vandaag verschenen. Bekijk ‘m hieronder.

SBMG is vanaf nu exclusief te boeken bij AT Bookings


WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.