NL EN
Vraag / Offerte

Snelle tekent bij AT Bookings

Met zijn 101Barz Wintersessie van vorige week genereerde hij in korte tijd bijna 150.000 views. De kersverse Roq ‘N Rolla artiest (label van Jebroer) komt in de eerste helft van dit jaar nog met een nieuwe EP. Met enorm veel goede reacties uit de industrie en van het publiek kan het niet anders: 2018 wordt het jaar van Snelle!

Lars Bos alias Snelle is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren. Met zijn in 2016 uitgebrachte Vier EP en Bijrijder EP is Snelle’s muziek goed voor ruim 1.300.000 streams en plays en werd hij al snel opgepikt door Puna, FunX en 101Barz. Hij bereikte de finale van FunX Talent en zijn laatste track ‘Oost-Indisch Doof’ wordt gedraaid op 3FM en Radio 538.

Snelle’s sound wordt gekenmerkt door instrumenten als piano, gitaar en saxofoon. Dit, gecombineerd met moderne trapbeats/drums en een authentieke woordkeus en boodschap, zorgt voor een verfrissende sound. Hij stond al op Woohah, NewSkoolfest en 10 jaar Puna en is vanaf nu exclusief te boeken bij AT Bookings!


Video

WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.