NL EN
Vraag / Offerte

Vandenberg is terug in nieuwe formatie

Vandenberg is terug! De band die Adrian Vandenberg internationaal op de kaart zette, ontwaakt dit jaar uit een ruim drie decennia durende winterslaap en herleeft in een jonge, frisse en herziene 2020-versie.

Adrian Vandenberg maakte o.a. deel uit van Whitesnake waarmee hij 13 jaar lang de rockwereld onveilig maakte. Ook op acts als Manic Eden en Vandenberg’s Moonkings drukte hij zijn stempel en met minstens zo veel trots kijkt hij terug op zijn jaren met de band Vandenberg.

Momenteel legt Adrian Vandenberg samen met producer Bob Marlette (Alice Cooper, Black Sabbath) de laatste hand aan een later dit jaar te verschijnen album. De eerste track, ingezongen door Ronnie Romero, is onlangs verschenen: Burning Heart 2020.

“Adje” en Romero hebben, samen met Rudy Sarzo (Ozzy Osbourne, Whitesnake) op bas en Brian Tichy (Slash, Ozzy Osbourne, Foreigner) op drums, naast ‘Burning Heart’ negen nieuwe songs opgenomen. Live worden ze ondersteund door drummer Koen Herfst (6x Best Heavy Drummer) en bassist Randy van der Elsen (o.a. Tank).

Verder vertelt Adrian over het nieuwe Vandenberg: “Rockfans weten direct wat de essentie zal zijn. Ik had altijd al het gevoel dat ik nog niet klaar was met Vandenberg en het speelde al langer in mijn achterhoofd. Ik wist dat ik het alleen zou moeten doen als de omstandigheden kloppen en ik de juiste mensen bij elkaar zou hebben. Er is geen tijd te verliezen: Vandenberg is here to stay.”


Video


Gepubliceerd op: 31-01-2020
Gerelateerd nieuws

Welkom Daniël Busser!

The Dean & Friends XXL Bigger Than Live In Concert

Theatertour Snelle – FF tussen ons!

Welkom The Dean!

Welkom Jaap Reesema!

Welkom Kes!

Welkom Ginger!

Welkom Lisa Lois!

Welkom FLEUR!

AT Magazine #9: Here Comes The Sun

Meer nieuws

Agenda