NL EN
Vraag / Offerte

VanVelzen virtuele show & quiz


In deze bijzondere tijd waarin we afstand van elkaar moeten houden zijn concerten zoals we ze vroeger kenden niet mogelijk. Ook borrels en feesten kunnen niet doorgaan, terwijl we juist nu meer dan ooit samen met elkaar gezellige avond willen beleven. Maar… er kan meer dan je misschien denkt.

Roel van Velzen heeft met zijn band en team een programma ontwikkeld waarbij groepen, bijvoorbeeld de medewerkers van een bedrijf, een virtueel optreden kunnen krijgen en de interactie aangaan met Roel en zijn vaste band.

Vanachter hun eigen computers nemen alle medewerkers deel aan het videoconcert via een video-conferencing programma. Zij zien elkaar en zij zien en horen Roel en zijn band. De band wordt gemixt door hun eigen live-mixer en de audio zal voor de luisteraar dan ook van studio kwaliteit zijn. De beelden worden met meerdere camera’s opgenomen en een regisseur zorgt ervoor dat het ook visueel een spetterende show wordt.

Het programma zou er als volgt kunnen uitzien:

Deel 1: Eerste optreden van Roel met zijn band (totaal ca. 8 mins, twee liedjes).
Deel 2: Kennismaking. Roel gaat even 1 mins chatten met een random medewerker. Zit diegene goed? Kan hij / zij ons goed horen? Wat is is zijn / haar functie in het bedrijf? En heeft diegene iets te drinken? Roel proost met hem / haar, en interviewt daarna de directeur, die ook thuiszit. Hoe gaat het bedrijf om met de crisis, wat zou hij tegen zijn werknemers willen zeggen? En welk liedje heeft het bedrijf uitgekozen om te horen, en waarom. (mogelijk is er eerder al een stemming geweest). Daarna speelt Roel met de band dat liedje (totaal ca. 15 mins).
Deel 3: Tweede optreden van Roel met zijn band (totaal ca. 8 mins).
Deel 4: Pop/Pubquiz: onder leiding van quizmaster Roel spelen alle deelnemers tegen elkaar de quiz. De bandleden spelen intro-tjes van bekende hits en sturen antwoorden naar een emailadres (iemand moet dit snel nakijken) (ca. 15 mins).
Deel 5: Derde optreden van Roel met zijn band (totaal ca. 8 mins, twee liedjes). Net als bij een normaal optreden daagt Roel zijn publiek uit. Lukt het hem om mensen te laten meezingen (we kunnen niet iedereen laten horen, maar wellicht wel 1 iemand op solo, en Roel gaat proberen iedereen in de maat te laten mee deinen, van links naar rechts.
Deel 6: Roel onthult de winnaar van de quiz en praat even met diegene via Zoom. De winnaar(es) krijgt een mooie prijs (laten zien) én mag een verzoekje doen (ca. 4 + 4 mins).
Deel 7: Vierde optreden van Roel met zijn band (totaal ca. 8 mins, twee liedjes).

Totale duur: ca. 1.15/ 1.30u

Misschien zijn wij niet samen, maar wij beleven wel dezelfde avond. Het programma is uiteraard naar wens in te vullen (bijv ingestuurde foto’s medewerkers met boodschap).

Roel van Velzen begon zijn carrière bij dezelfde improvisatie cabaret groep als Arjen Lubach en speelde liefst zeven jaar bij Crazy Piano’s. Als geen ander verstaat hij de kunst om zijn publiek niet alleen toe te zingen, maar ook te vermaken en bij de show te betrekken en iedereen in zijn publiek een glimlach op het gezicht te bezorgen. Dit programma kan dan ook bij uitstek als verfrissende afwisseling dienen in de rare tijd waar we ons allemaal in bevinden.

Informeer bij ons naar meer informatie!


Gepubliceerd op: 24-04-2020
Gerelateerd nieuws

Pjotr in het Burgerweeshuis!

Welkom Daniël Busser!

The Dean & Friends XXL Bigger Than Live In Concert

Theatertour Snelle – FF tussen ons!

Welkom The Dean!

Welkom Jaap Reesema!

Welkom Kes!

Welkom Ginger!

Welkom Lisa Lois!

Welkom FLEUR!

Meer nieuws

Agenda