NL EN
Vraag / Offerte

WANNABEASTAR tekent bij AT Bookings

Punkrock act WANNABEASTAR is een levende legende in het Nederlandse uitgaanscircuit. De attitude die frontvrouw Jojanneke tijdens haar DJ-gigs had, ontbreekt ook in de nieuwe formatie met live band niet! De hoge hakken en uitzonderlijke pakjes overigens ook niet.

De naam WANNABEASTAR is eigenlijk een soort middelvinger naar iedereen die denkt “in” te zijn. Because everybody wants to be a star, toch? Met haar solo-debuutalbum WANNABEANALBUM uit 2011 werd ze opgemerkt door producers als Stuart Price (Madonna, Killers), Diplo en Switch. Ook voor festivalprogrammeurs bleef ze niet onopgemerkt.

Solo rockte ze al meer dan 10x Paradiso, behaalde fame op BBC Radio 1 en toerde langs alle festivals. Vanaf nu is WANNABEASTAR met nieuwe all-female band te boeken bij AT Bookings. Punk in een pop jasje, Rock met een vuig sausje, kotsen met flair… Hoe dan ook: het rockt! Volgende week komt hun nieuwe album ‘Greatest Hits’ uit bij Sony. De albumpresentatie is donderdag 13 juli in Pacific Parc Amsterdam.


WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.