NL EN
Vraag / Offerte

Welkom Chatilla!

Chatilla van Grinsven is een internationaal professionele basketbalspeler. Gedurende haar carrière heeft ze jarenlang in het buitenland gebasketbald en is ze een prominent lid van het Nederlands Basketbal Team geweest. In de loop der jaren heeft ze talloze internationale onderscheidingen ontvangen en is ze o.a. genomineerd voor de NCAA Woman of the Year Award in de VS.

Naast haar sportcarrière heeft Chatilla veel in het buitenland gestudeerd. Zo heeft ze een Bachelor Degree in International Business en behaalde ze haar Master Degree in Global Diplomacy. Van Grinsven studeert momenteel aan de Paul Dekker Meisner Acteer Academie (NL) , waar ze zich richt op acteren en stunt-acteren. Vanaf 13 maart is Chatilla te zien in het nieuwe RTL4 programma ‘De Verraders’!

Met haar inspirerende levensverhaal en haar oog voor maatschappelijke doelen is Chatilla van Grinsven een motiverende spreker en dagvoorzitter op evenementen. Door haar brede interesse op sportief, sociaal, maatschappelijk en zakelijk vlak en haar motiverende manier van presenteren is ze toegewijd aan veel verschillende thema’s, en daardoor zeer breed inzetbaar.

We zijn er trots op dat Chatilla vanaf nu te boeken is bij AT Bookings. Neem contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken!

Meer informatie vind je hier.


Video


Gepubliceerd op: 12-03-2021
Gerelateerd nieuws

Pjotr in het Burgerweeshuis!

Welkom Daniël Busser!

The Dean & Friends XXL Bigger Than Live In Concert

Theatertour Snelle – FF tussen ons!

Welkom The Dean!

Welkom Jaap Reesema!

Welkom Kes!

Welkom Ginger!

Welkom Lisa Lois!

Welkom FLEUR!

Meer nieuws

Agenda