NL EN
Vraag / Offerte

Welkom INDIANAH!

INDIANAH is een in 2018 opgericht muziek duo, bestaande uit zus en broer Shariffa Kanbier [vocals/songwriting] en Jermaine Kanbier [electronics/songwriting].

Geïnspireerd door hedendaagse elektronische muziek, maar ook pop, disco en soul, is het duo eigen muziek gaan schrijven en de studio ingedoken met producer Jack van de Ven. INDIANAH’s singles ‘You’ en ‘Alive’ werden direct goed ontvangen door het publiek en het duo werd gevraagd als de support act voor de clubtour van de Engelse wereldhit zangeres Anne-Marie. 

Op 29 januari 2021 kwam de nieuwe Nederlandstalige single ‘Kom Je Naast Me Liggen’ uit. Deze toffe track scoorde direct goed en werd ingezet binnen een samenwerking met SMINT, toegevoegd aan de populaire Spotify’s playlist ‘Je Moerstaal’ en is met 500.000+ weergaves een rage op TikTok!

INDIANAH zal te zien zijn tijdens het rondreizend muziekfestival Popronde dat van 18 februari tot en met 29 april 2021 plaats zal vinden in circa 40 Nederlandse steden. Momenteel werkt het duo aan hun debuut EP.

We zijn er trots op dat wij INDIANAH vanaf nu exclusief vertegenwoordigen!

Meer info vind je hier.


Video


Gepubliceerd op: 11-03-2021
Gerelateerd nieuws

Pjotr in het Burgerweeshuis!

Welkom Daniël Busser!

The Dean & Friends XXL Bigger Than Live In Concert

Theatertour Snelle – FF tussen ons!

Welkom The Dean!

Welkom Jaap Reesema!

Welkom Kes!

Welkom Ginger!

Welkom Lisa Lois!

Welkom FLEUR!

Meer nieuws

Agenda