NL EN
Vraag / Offerte

Welkom Keizer!


Met trots presenteren wij onze nieuwe samenwerking met Keizer!

Keizer, de artiestennaam van Rozelsky Steve Lie-A-Jen, is een Nederlandse rapper met Surinaamse roots. Hij werd geboren in Paramaribo op 6 juni 1987 en verhuisde op tweejarige leeftijd naar Nederland.

In 2008 besloot Keizer zich te focussen op een solocarrière. Begin 2009 bracht hij zijn eerste mixtape ‘Straategisch’ uit. Op YouTube werden nummers zoals ‘Mama Sorry’, ‘Wie is de baas’, ‘Keizer, Koning, Admiraal’ en ‘Nice’ grote hits.

In 2010 ontving Keizer de State Award voor de beste 101Barz-sessie en in 2011 ontving hij de Pure Award voor de beste Nederlandse hiphopartiest bij de TMF Awards.

Keizer werkte geruime tijd aan zijn album dat uitkwam in september in 2014. Het album, genaamd ‘Karma’, bevatte samenwerkingen met onder andere Lil Kleine, Kraantje Pappie en Cho. Hierna volgde er verschillende hitsingle’s zoals ‘Omlaag’ ft. Gio & Freddy Moreira en ‘Interessant’ ft. Dopebwoy.

Hierna heeft Keizer aan verschillende Youtube- en TV-series meegdaan. In 2017 nam Keizer deel aan het tweede seizoen van “It Takes 2”.

Keizer is als solo of als duo met Gio te boeken. Vanaf heden is Keizer voor Nederland exclusief te boeken bij AT Bookings.

Video


Gepubliceerd op: 18-08-2023
Gerelateerd nieuws

Welkom SANN!E & Friends!

Tour Jaap Reesema

Najaarstour Metejoor

Clubtour Joya Marleen

Welkom Gustaph!

Clubtour Piet Junior

Welkom Nordin!

Welkom LISADEBROWN!

Welkom Nikita Guslev!

Welkom ISABEL!

Meer nieuws

Agenda