NL EN
Vraag / Offerte

Welkom Lisa Lois!

We zijn er trots op dat Lisa vanaf nu te boeken is bij AT Bookings

Lisa, bekend geworden bij het grote publiek door het winnen van X Factor in 2009, heeft inmiddels een behoorlijk staat van dienst opgebouwd als zangeres en leverde de afgelopen jaren een veelvoud aan gouden en platina records af. 

Hallelujah‘, het nummer waarmee ze X-Factor won, belandde 10 weken op nummer 1 in de Single Top 100, haar debuutalbum ‘Smoke‘ kreeg in de pre-sale al een gouden status en ging ook platina. De single ‘Silhouette‘, van haar tweede album ‘Breaking Away‘, werd één van de meest gedraaide platen van dat jaar waarmee ze ook nog een Buma Award in de wacht sleepte.

Door haar krachtige, warme en internationale geluid zou men niet denken dat ze Nederlands is, maar niets is minder waar. Dat Lisa Lois van alle markten thuis is, liet zij vorig jaar nog zien met een tweede editie van de zeer succesvolle theatertour Lisa Lois sings: Adele. Met uitverkochte zalen door het hele land werden er meer dan 20.000 tickets verkocht. 

Na deze tournee was de zangeres er klaar voor om zelf weer de studio in te duiken om nieuwe muziek te maken en via een creatieve zoektocht heeft zij inmiddels haar eigen frisse sound gevonden! 

Neem contact met ons op om de show mogelijkheden te bespreken!


Video


Gepubliceerd op: 01-04-2021
Gerelateerd nieuws

Clubtour Metejoor!

Clubtour The Dean + DJ de Makelaar

Welkom DJ JOSE vs G-SPOTT!

Welkom Keizer!

Welkom Barend & van Breukelen!

Éénmalige clubshow Gers Pardoel

Metejoor te gast bij Renze!

Pommelien Thijs op tour in 2024!

Aftermovie Tour Jaap Reesema

Welkom Daniël Busser!

Meer nieuws

Agenda