NL EN
Vraag / Offerte

Ginger

boeken

Wil je Ginger boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Ginger. Hier kan je een optreden van Ginger boeken. Voor de prijs van Ginger vraag je een offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Ginger

Ginger boeken
Ginger werd landelijk bekend door zijn blind-audition bij The Voice of Holland in 2018. Op de muziek van het nummer ‘Treur niet’ van Diggy Dex rapte hij een ode aan zijn vader. De jury was in tranen, zijn auditie werd de meest-bekeken video op YouTube en Ginger werd omarmd door het Nederlandse publiek. Hij tekende een platencontract bij Left Lane Recordings van Mr. Probz en bracht het nummer ‘Papa’ uit als zijn eerste single welke het startschot was van zijn debuutalbum ‘As Told By Ginger’.

Hij werd door radiostation 538 uitgeroepen tot ‘de grote belofte van 2020’. Na ‘Verbergen’, ‘#alleskomtgoed’, ‘Hier En Nu feat. Thomas Berge’, ‘Soms’ & ‘Voorgoed feat. JW Roy’ bracht hij 13 november 2020 zijn tweede studioalbum ‘Het Moest Zo Zijn’ uit. Hierna volgde de single ‘Oceaan’ welke een officiële remake is van het origineel van Racoon. Deze single gooide hoge ogen in de 100%NL Top 20. Dit maakt dat hij in die twee jaar een hele stevige fundering heeft gelegd voor een duurzame carrière. Ginger is hier pas net en gaat voorlopig zeker nog niet weg!

Pressmap Ginger

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Ginger