NL EN
Vraag / Offerte

Gio

Wil je Gio boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Gio. Hier kan je een optreden van Gio boeken. Voor de prijs van Gio vraag je een offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Gio

Gio boeken

Gio (1986) is een Nederlandse R&B/Pop zanger van Surinaamse afkomst die al sinds 2005 actief is in de muziekindustrie als zanger en schrijver. In 2005 bracht hij zijn debuutalbum ‘F1rst’ uit met daarop de hits zoals ‘Magic’ en ‘Fantasy Girl’. Het succes leverde hem o.a. felbegeerde voorprogramma’s op voor internationale artiesten zoals Kanye West, Destiny’s Child, Mary J. Blidge, KC & Jojo, Ne-yo en meer.

Na het succes van zijn debuutalbum heeft Gio veel nieuwe muziek uitgebracht en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Denk aan de platina single ‘Omlaag’, de gouden single ‘Salut’, de hitsingle ‘Betasten’ maar ook de tijdloze nummers ‘Ik Denk Aan Jou’ en ‘Je Hebt Me’. Daarnaast werkte hij meerdere malen samen met The Partysquad, Keizer (met o.a. de songs ‘Van Mij’, ‘Dieper’ en ‘Hoe ze Loopt’) en deed hij als artiest mee aan diverse theatershows van Ali B.

Vanaf 2019 werkt Gio samen met PM Label Group voor zijn muziek. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuw muzikaal Pop Album die gepland staat voor het najaar van 2021. Gio is een entertainer die bij elk optreden het publiek voor zich weet te winnen. Zowel op de festivals, clubs als poppodia!

Presskit Gio

Video