NL EN
Vraag / Offerte

Jeroen Post

Jeroen Post boeken voor jouw event?
Jeroen Post is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Jeroen Post is beschikbaar voor optredens in clubs, poppodia, besloten evenementen en festivals.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Jeroen Post, geboren op 25 juni 1975 in Mijdrecht, groeide op in een gezellig chaotisch horecagezin. Als tiener droomde hij van een carrière als banketbakker, maar zijn interesse verschoof snel naar de showbizzwereld. Hij begon met acteerklusjes en rolletjes als figurant, en belandde uiteindelijk in de boyband “Velvet” waar hij met collega Charlie Luske optrad.

In 1998 begon zijn succesvolle carrière als VJ bij TMF, waar hij wereldberoemde artiesten interviewde en absolute hoogtepunten beleefde. Na zijn TMF-tijdperk ging Jeroen verder met diverse kansen, waaronder het runnen van een wakeboardschool en het draaien van platen als DJ. Hij ontwikkelde zich als presentator, draaide op commerciële feesten en coachte mensen in de entertainment- en zakelijke industrie om hun presentatietechnieken te verbeteren.

Vandaag de dag zien we Jeroen als radio-dj bij 100% NL, SLAMNL! en TMF Hitradio. Als DJ draait hij in Spanje en Oostenrijk, waar hij het publiek met toegankelijke & commerciële housemuziek vermaakt. Naast zijn radiowerk en DJ-optredens is Jeroen ook een bekende presentator bij kickboksgala’s en verschillende evenementen, en hij biedt coaching aan op het gebied van presentatie en media.

“Ik geniet van leuke dingen doen. Muziek en entertainment zijn als een hardnekkige schimmel die aan me blijft kleven, je komt er nooit meer vanaf, haha!”

Pressmap Jeroen Post

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video

Bezoekers bekeken ook