NL EN
Vraag / Offerte

Lizzy van der Ligt

boeken

Wil je Lizzy van der Ligt boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Lizzy van der Ligt. Hier kan je een optreden van Lizzy van der Ligt boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Lizzy van der Ligt

Lizzy van der Ligt boeken
Lizzy van der Ligt is een succesvolle Nederlandse ondernemer, mode -en lifestyle styliste en online content creator op Instagram en YouTube.

In Nederland staat ze onder andere bekend voor haar werk als styliste voor magazines, modehuizen en beroemdheden/personalities. Lizzy heeft de foto -en video styling verzorgd voor de grootste nationale en internationale modebladen zoals Glamour, Grazia, Vogue en Linda.meiden.
Ook werkt ze regelmatig samen met de grootste lifestyle -en modemerken zoals: Louis Vuitton, H&M, Mango, Calvin Klein, Núnoo Bags, Sony, Clinique, YSL Beauty, Levis en Nike.

Door Lizzy’s originele stijl en verfrissende outfit combinaties is ze een inspiratie voor veel vrouwen en mannen. Ze is uitgegroeid tot één van de grootste mode-en lifestyle influencers van Nederland.
Lizzy houdt van reizen en nieuwe plekken ontdekken. Zij deelt dit ook graag met haar online publiek. Ze is zich er heel goed van bewust dat zij een bepaalde invloed heeft op haar following en vindt het belangrijk om bewustzijn te creëren voor belangrijke onderwerpen als ‘gender equality’ en ‘sustainability’.

Lizzy is al meer dan 8 jaar actief in de Nederlandse mode-industrie. In 2017 heeft zij haar liefde voor mode omgezet in haar eigen kledingmerk, Le Café Noir Studio. Geïnspireerd door haar levensstijl vindt ze haar ontwerpen terwijl ze de wereld rondreist. De stijl van Lizzy is dan ook kleurrijk, met veel prints. Dit weerspiegelt ook haar verschillende collecties.

persfoto

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Lizzy van der Ligt