NL EN
Vraag / Offerte

Lizzy van der Ligt

boeken

Lizzy van der Ligt boeken voor jouw event?
Lizzy van der Ligt is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Lizzy van der Ligt is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Lizzy van der Ligt

Lizzy van der Ligt is een succesvolle Nederlandse ondernemer, mode -en lifestyle styliste en online content creator op Instagram en YouTube.

In Nederland staat ze onder andere bekend voor haar werk als styliste voor magazines, modehuizen en beroemdheden/personalities. Lizzy heeft de foto -en video styling verzorgd voor de grootste nationale en internationale modebladen zoals Glamour, Grazia, Vogue en Linda.meiden.
Ook werkt ze regelmatig samen met de grootste lifestyle -en modemerken zoals: Louis Vuitton, H&M, Mango, Calvin Klein, Núnoo Bags, Sony, Clinique, YSL Beauty, Levis en Nike.

Door Lizzy’s originele stijl en verfrissende outfit combinaties is ze een inspiratie voor veel vrouwen en mannen. Ze is uitgegroeid tot één van de grootste mode-en lifestyle influencers van Nederland.
Lizzy houdt van reizen en nieuwe plekken ontdekken. Zij deelt dit ook graag met haar online publiek. Ze is zich er heel goed van bewust dat zij een bepaalde invloed heeft op haar following en vindt het belangrijk om bewustzijn te creëren voor belangrijke onderwerpen als ‘gender equality’ en ‘sustainability’.

Lizzy is al meer dan 8 jaar actief in de Nederlandse mode-industrie. In 2017 heeft zij haar liefde voor mode omgezet in haar eigen kledingmerk, Le Café Noir Studio. Geïnspireerd door haar levensstijl vindt ze haar ontwerpen terwijl ze de wereld rondreist. De stijl van Lizzy is dan ook kleurrijk, met veel prints. Dit weerspiegelt ook haar verschillende collecties.

Pressmap Lizzy van der Ligt

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Lizzy van der Ligt

Bezoekers bekeken ook