NL EN
Vraag / Offerte

Michael Schack

boeken

Michael Schack boeken voor jouw event?
Michael Schack is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Michael Schack is beschikbaar voor optredens in clubs, poppodia, besloten evenementen en festivals.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Michael speelt live (DJ)-sets, maar gebruikt hiervoor alleen zijn elektronische drumset en een laptop, wat zorgt voor een wow-effect van het publiek. Geen standaard Pioneer-set dus, maar een show vol interactie en indrukwekkende mashups. We speelden met DJDrummer ondertussen over zowat de hele wereld, maar ook in België speelde Michael de voorbije jaren tientallen shows en tal van festivals.

Mocht zijn naam toch even geen belletje meer doen rinkelen: Michael werd de voorbije jaren ook bekend als drummer van NetskyMilk Inc. en tegenwoordig ook Regi Live. Daar bovenop verzorgt hij vanuit zijn studio in Antwerpen muziek voor zichzelf, andere artiesten en TV-programma’s. Hij was ook de persoon die mol Uma wekenlang begeleidde tijdens De Mol én de slotshow muzikaal inkleedde, goed voor dik 1.400.000 kijkers én een tot de nok gevuld Paleis 12.

In zijn ‘DJDrummer-set’ speelt Michael eigen mashups en crazy remixes die hij volledig live én rechtopstaand vanop zijn eigen elektronische V-drums setup afvuurt. Doordat Michael zijn sets steeds up-to-date houdt, is geen enkele show dezelfde. Madness!

Je mag je dus verwachten aan een unieke, spectaculaire, 100% live én interactieve DJDrummer-set van België’s meest bekende, sympathieke solo muzikanten én drumwizard-en-DJ-in-één!

Pressmap Michael Schack

Video