NL EN
Vraag / Offerte

Dennis Weening

boeken

Dennis Weening boeken voor jouw event?
Dennis Weening is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Dennis Weening is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Dennis Weening

De Haagse presentator Dennis Weening begon zijn carrière bij TV West. Dennis is bij het grote publiek vooral bekend door de presentatie van het al jaren zeer succesvolle survivalprogramma Expeditie Robinson. Begin 2019 presenteerde Weening voor zender Spike het programma Ink Master – Meesters van de Lage Landen: Shop Wars. Daarnaast was Dennis in 2019 te zien in het programma The Big Escape waarbij hij tweede werd.

Naast zijn tv werk, is Dennis ook zeer geregeld actief als host van festivals. Zo presenteerde hij o.a. Lowlands, maar hij is ook gastheer van (zakelijke) evenementen voor diverse opdrachtgevers.

In 2019 heeft Dennis zich op het ondernemerschap gestort en samen met Next Day Media een full-service influencer marketingbureau opgericht, genaamd: No Fronts. In 2020 was Dennis in ADHDennis op SBS6 te zien, een persoonlijke zoektocht naar het antwoord op de vraag of hij ADHD heeft. Hij was ook presentator van Eerste Hulp bij Tattoo Disasters op Spike, backstage host in het SBS6 programma We Want More en te horen als Trapper in Bigfoot 2. In 2021 is Dennis de winnaar geworden van de eerste VIPS-serie van het programma Hunted, was hij o.a. te horen als zenderstem van Spike TV en en presenteerde hij de Dansmarathon bij SBS6. In 2022 heeft Dennis één van de hoofdrollen van The Passion mogen bekleden.

Pressmap Dennis Weening

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video