NL EN
Vraag / Offerte

Dennis Weening

boeken

Wil je Dennis Weening boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Dennis Weening. Hier kan je een optreden van Dennis Weening boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

De Haagse presentator Dennis Weening begon zijn carrière bij TV West. In 2002 presenteerde Dennis bij Kink TV het onderdeel Stennis en werd hij benaderd door Veronica om op te treden als het gezicht van het opnieuw opgezette Veronica. In de afgelopen jaren is Dennis te zien en te horen geweest bij Veronica, MTV en 3voor12 Radio op 3FM en bleek hij de Mol te zijn in het succesvolle programma ‘Wie is de Mol?’

In 2008 wordt RTL5 de zender waar Dennis te zien was in het programma RockNation, samen met AT oprichter Edwin Jansen. Eind 2008 gaat hij op reis voor het programma RTL Travel. In 2009 heeft Dennis definitief zijn naam gevestigd bij RTL5 en tekent hij een contract bij de zender. Samen met Klaas van der Eerden en Wytske Kenemans neemt Dennis de presentatie van kijkcijferhit Wipeout voor zijn rekening. Ook is hij te zien als presentator van o.a. Ibiza 24/7 en The Pain Game en presenteert hij meerdere seizoenen samen met de Belgische An Lemmens het succesvolle dansprogramma ‘So You Think You Can Dance‘.

In november 2015 wordt de realityreeks Blind Naar De Top uitgezonden: een groep blinden en slechtzienden gaat op expeditie naar de top van de Kilimanjaro. De tocht wordt geleid door professioneel bergbeklimmer Wilco van Rooijen. Presentatoren Dennis Weening en Lieke van Lexmond maken de klim beiden geblinddoekt uit solidariteit.

Andere programma’s die Dennis de afgelopen jaren heeft gepresenteerd, zijn onder andere Tourette On Tour, het veelbesproken programma Project P. over pesten, Bizarre Eters, Bizarre Slapers, Tattoo Trippers en Adam zkt Eva VIPS en Levenslang met Dwang. Maar hij werd vooral bekend door de presentatie van het al jaren zeer succesvolle survivalprogramma Expeditie Robinson. Het programma werd in 2015 genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring, de prijs ging uiteindelijk naar SynDROOM. In 2017 werd het programma wederom genomineerd, echter ging de Ring naar Zondag met Lubach.

Begin 2019 presenteert Weening voor zender Spike het programma Ink Master – Meesters van de Lage Landen: Shop Wars. Naast zijn tv werk, is Dennis ook zeer geregeld actief als host van festivals. Zo presenteerde hij o.a. Paaspop Schijndel, Koninginnenach, Beatstad, Bevrijdingsfestivals en Lowlands, maar hij is ook gastheer van (zakelijke) evenementen voor diverse opdrachtgevers. Tevens is hij een graag geziene deelnemer van diverse tv programma’s als ‘De Jongens Tegen De Meisjes’, ‘Echt Waar?!’, ‘Goor Draait Door’, ‘MolTalk’, ‘Wie Ben Ik?’, ‘Een Goed Stel Hersens’, ‘Weet Ik Veel’, ‘De Lijf Show’, ‘The Big Escape’ en vele andere.

Dennis wordt ook regelmatig ingezet voor mediacampagnes, zoals voor Ditzo, Jack Daniel’s en Heineken. Daarnaast verleende hij zijn stem aan De LEGO Batman film als De Joker (2017) en samen met collega Nicolette Kluijver aan Bigfoot Junior (2017) als het wasberen echtpaar Trapper en Weecha.

persfoto

Persfoto selectie

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video