NL EN
Vraag / Offerte

Edson da Graça

boeken

Edson da Graça boeken voor jouw event?
Edson da Graça is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Edson da Graça is beschikbaar als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen en als stand-up comedian.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Edson da Graça

Deze Kaapverdiaanse Amsterdammer (1981) is al jarenlang een vast gezicht in het comedy circuit. Wat hem uniek maakt? Hij staat bekend als één van de meest energieke comedians in Nederland. Hij spreekt zich niet alleen met woorden, maar ook met zijn lange lijf en zijn talloze blikken. Met tomeloze energie raast hij door het podium, grijpt je bij de lurven en laat je niet meer los tot je ongecontroleerd aan het schudden bent van het lachen.

Nadat hij te gast was bij de ‘Slimste Mens’ in 2018, is hij ook in TV land niet onopgemerkt gebleven. Zo presenteerde hij kinderprogramma’s als ‘Willem Wever’, ‘Nieuwe Baasjes’ en het spraakmakende programma ‘Gewoon Bloot’.

Dat Edson een veelzijdige presentator is, bewijst hij met zijn serie ‘Uit het Rood’, een Human interest programma waarin hij mensen met hoog opgelopen schulden een duwtje in de juiste richting probeert te geven. Een serie die hem erg aan het hart gaat, omdat hijzelf ook jarenlang in de schulden heeft gezeten.

Momenteel presenteert Edson het nieuwe zaterdagavond RTL4 programma ‘The Floor’.

Stand-up comedy
Edson heeft veel ervaring als stand-up comedian. Hij wil van tevoren in gesprek met de opdrachtgever om dit vervolgens op maat te maken.

Dagvoorzitter
Edson is een enthousiaste host met veel humor. Hij maakt makkelijk een connectie met mensen en stelt iedereen op z’n gemak. Edson is een warme persoonlijkheid met veel energie, die ervoor zorgt dat het publiek zich betrokken voelt en goed aanvoelt wat een event nodig heeft.

Pressmap Edson da Graca

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video