NL EN
Vraag / Offerte

Eva Cleven

boeken

Eva Cleven boeken voor jouw event?
Eva Cleven is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Eva Cleven is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Eva Cleven

Eva is presentator, radiomaker en podcasthost. Ze is inhoudelijk sterk en heeft een sterke interesse in maatschappelijke onderwerpen en een brede interesse en passie voor muziek.

Eva groeide al dansend en zingend op, leerde dubbele pirouettes op de dansacademie en studeerde muziekwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. De liefde voor radio kwam tijdens haar stage bij Radio 6. Ze verzamelt vinyl sinds ze dertien is en het enige dat nog enthousiaster is dan Eva zelf, is haar haar.

Eva is sinds 2015 DJ bij radiostation FunX. Hier presenteert ze de middagshow ‘FunX Fresh’. Sinds september 2020 heeft ze ook haar eigen radioshow ‘Club Cleven’ op NPO 3FM. Voor de NTR presenteert Eva het educatieve jeugdprogramma ‘Het Klokhuis’ dat iedere werkdag wordt uitgezonden op NPO3. Daarnaast presenteerde zij NTR-programma ‘Bodem in Zicht’, waarin ze de herkomst van onze belangrijkste grondstoffen onderzocht.

Eerder werkte ze al samen met de VPRO bij 3voor12 waar ze een aantal jaar verslag deed van verschillende muziekfestivals als Lowlands, Down The Rabbit Hole, WOO HAH! en Best Kept Secret. Ook werkte ze voor 2doc, waarvoor ze onder andere documentairemakers interviewde tijdens de IDFA.

Eva won in 2016 de ‘Philip Bloemendal’ prijs voor aanstormend journalistiek presentatietalent en in 2017 de ‘Marconi Award’ voor aanstormend talent.

In 2018 was Eva te zien in het programma ‘It Takes 2′ waar zij een finaleplek heeft behaald. Later nam ze deel aan de programma’s ‘Kroongetuige’ en ‘Expeditie Robinson 2019’ (ook hier behaalde zij een finaleplek). In 2022 presenteerde Eva het KRO-NCRV programma ‘De Prijsknaller’ over de schaduwkanten van de productie van goedkope producten. Ook maakt zij de podcast ‘Moved by Sound’ waarin ze met smaakmakers uit de muziekwereld op zoek gaat naar wat hen inspireert.

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video