NL EN
Vraag / Offerte

Eva Cleven

boeken

Wil je Eva Cleven boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Eva Cleven. Hier kan je een optreden van Eva Cleven boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Eva Cleven

Eva Cleven boeken
Eva Cleven (Beer Sheva, 25 oktober 1986) is dj en presentatrice. Eva groeide al dansend en zingend op, leerde dubbele pirouettes op de dansacademie en studeerde muziekwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. De liefde voor radio kwam tijdens haar studie Nieuws & Media. Ze verzamelt vinyl sinds ze dertien is en het enige dat nog enthousiaster is dan Eva zelf, is haar haar.

Eva is DJ bij radiostation FunX. Hier presenteert zij maandag t/m zondag ‘Jouw Stad’ en op zondag het item ‘WorX’, waarin ze alles bespreekt wat met werk en school te maken heeft. Bij de VPRO werkt ze voor 2doc, waarvoor ze documentairemakers interviewt o.a. tijdens IDFA. Elke zomer vind je Eva op verschillende muziekfestivals (Pinkpop, Down the Rabbit Hole, Best Kept Secret, Lowlands, Woo Hah!) waar ze verslag doet voor NPO3.

Sinds 2016 presenteert Eva het educatieve jeugdprogramma ‘Het Klokhuis’ dat iedere werkdag wordt uitgezonden op NPO3. Eva won in 2016 de ‘Philip Bloemendal’ prijs voor aanstormend journalistiek presentatietalent en in 2017 de ‘Marconi Award’ voor ‘Aanstormend Talent’.

In 2018 was Eva te zien in het programma ‘It Takes 2’ waar zij een finale plek heeft behaald. Later nam ze deel aan het programma ‘Kroongetuige’. Ook is ze op YouTube te zien als presentatrice in ‘De Wereld van AI’.

persfoto Eva Cleven

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Eva Cleven