NL EN
Vraag / Offerte

Jan Versteegh

boeken

Jan Versteegh boeken voor jouw event?
Jan Versteegh is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Jan Versteegh is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Jan Versteegh (Rotterdam, 31 december 1985) is presentator, programmamaker, vader, trouwambtenaar, columnist en zanger. Om zijn droom op televisie waar te maken zei hij zijn baan als gymleraar op. Hij trok de stoute schoenen aan en solliciteerde bij PowNed, waar hij een kans kreeg in de vorm van een contract van 30 dagen. Na een deelname aan het populaire Expeditie Robinson, maakte hij de overstap naar BNNVARA, waar hij vijf jaar met veel plezier mooie, uiteenlopende programma’s heeft gepresenteerd. Onder andere 3 Op Reis, Jan vs Geraldine, Trippers en Jan de Belastingman. In 2015 wordt Jan bekroond voor zijn harde werk en wint hij de Televizier Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Jan is een echte spelletjes fanaat, hij speelt thuis altijd het zelfbedachte Scrummikub; een mix van Rummicub en Scrabble. En heeft met veel plezier meegedaan aan tv programma’s waar veel spelelementen in zitten. Zo zat hij in 2014 in de finale van De Slimste Mens en in 2018 was hij ‘de Mol’ in Wie Is De Mol. Ook blijkt Een verborgen talent blijkt zingen te zijn. In 2016 deed hij namelijk ook mee aan het RTL programma, It Takes Two en won! Hij bracht zijn eigen cd uit, genaamd It Takes Swing en is te boeken voor optredens.

Ook bij zijn overstap naar Talpa Network kon hij zijn spelletjeshart ophalen. Hij blies het welbekende programma Lingo nieuw leven in en is daarmee vijf dagen in de week op televisie. Daarnaast heeft hij voor SBS6 de De Gordon tegen Dino-show en Echt Waar gemaakt. Eind 2020 is het nieuwe programma Klein Maar Fijn te zien op SBS, waar Jan op zoek gaat naar de beste miniatuurbouwer van Nederland. 2021 is een vol jaar, met de start van: Iedereen is van de wereld met Teamcaptains Britt Dekker en Leo Alkemade. Samen met Wendy van Dijk presenteert hij ‘De Dansmarathon’ Het grootste dansspektakel ooit, continu live op televisie., waarin koppels 50 uur lang dansen voor een geldprijs. Ook is Jan een van de vier presentatoren van het SBS programma; Missions Impossible, presenteert hij zijn eigen spelshow; De Laatste Vraag en komt in het najaar Klein Maar Fijn weer terug.

Jan is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse televisielandschap. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en energie weet hij velen te raken. Jan is getrouwd en heeft twee dochters.

Pressmap Jan Versteegh

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video