NL EN
Vraag / Offerte

Jan Versteegh

boeken

Wil je Jan Versteegh boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Jan Versteegh. Hier kan je een optreden van Jan Versteegh boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Jan Versteegh (Rotterdam, 31 december 1985) is presentator en zanger.

Op 17-jarige leeftijd gaat Jan aan de slag als presentator van het radioprogramma “Campus” bij de populaire regionale zender Stadsradio Rotterdam. Hier is het waar Jan ontdekt waar zijn passie ligt; bij het produceren en presenteren. Van september 2012 tot februari 2014 werkt Jan bij PowNed en is hij één van de gezichten van ‘Pownews’.

Daarna maakte hij de stap naar BNN waar hij reportages maakt voor ‘Spuiten en Slikken’. In 2013 neemt Jan deel aan het populaire programma ‘Expeditie Robinson’ op RTL5 en in 2014 is hij te zien als finalist in ‘De Slimste Mens’. Jan blijft de wereld rond reizen voor BNN, zowel voor ‘3 Op Reis’ als ‘3 Op Reis Backpack’. In het programma ‘The Freestyle Games’ gaat Jan samen met Geraldine Kemper op zoek naar beste freestyle sporter van Nederland. Daarnaast wordt Jan in zijn eigen programma ‘Jan is de Beste’ elke week uitgedaagd door een bekende Nederlander.
In 2015 wordt Jan bekroond voor zijn harde werk en wint hij de Televizier Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Begin 2016 deed Jan mee aan het zangprogramma ‘It Takes 2’ op RTL 4. Hij gooide hoge ogen met zijn zangkunsten en kwam als winnaar naar voren. Hij bracht zijn eigen cd uit, genaamd It Takes Swing en is te boeken voor optredens.

Samen met Geraldine Kemper is Jan een aantal programma’s gaan presenteren: ‘Proefkonijnen’, ‘Jan versus Geraldine’ en bij het vernieuwde ‘Spuiten en Slikken Specials’. Ook is Jan één van de vier vaste gezichten van het reisprogramma ‘Trippers’. In 2018 nam hij deel aan het populaire programma ‘Wie is de Mol’ en vervulde hij de rol van Mol. Voor BNNVARA presenteerde hij het programma RIJK! en Jan Wordt Vader.

Per 2019 heeft Jan Versteegh een overstap gemaakt naar Talpa Network. Hier is hij te zien als presentator van o.a. Lingo, Echt Waar?! en Iedereen Is Van De Wereld.

Persfoto

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video