NL EN
Vraag / Offerte

Jan Versteegh

boeken

Jan Versteegh boeken voor jouw event?
Jan Versteegh is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Jan Versteegh is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Jan Versteegh (31 december 1985) is presentator, programmamaker, columnist, podcasthost en acteur. Om zijn droom op televisie waar te maken zegde hij zijn baan als gymleraar op. Hij trok de stoute schoenen aan en solliciteerde bij PowNed, waar hij een kans kreeg in de vorm van een contract van 30 dagen. Na een deelname aan het populaire programma Expeditie Robinson, maakte hij de overstap naar BNNVARA, waar hij vijf jaar met veel plezier mooie, uiteenlopende programma’s heeft gepresenteerd. Jan presenteerde onder andere 3 Op Reis, Jan vs Geraldine, Trippers en Jan de Belastingman. In 2015 werd Jan bekroond voor zijn harde werk en wint hij de Televizier Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Jan is een echte spelletjes fanaat, hij speelt thuis altijd het zelfbedachte Scrummikub; een mix van Rummicub en Scrabble. Zo heeft hij ook met veel plezier meegedaan aan tv programma’s waar veel spelelementen inzitten. Zo zat Jan in 2014 in de finale van De Slimste Mens en in 2018 was hij ‘de Mol’ in Wie Is De Mol. Een verborgen talent blijkt zingen te zijn, in 2016 deed Jan namelijk ook mee aan het RTL programma ‘It Takes 2’ en won.

Ook bij zijn overstap naar Talpa Network kon hij zijn spelletjeshart ophalen. Hij blies het welbekende programma Lingo nieuw leven in en is daarmee vijf dagen in de week op de televisie. Daarnaast heeft hij voor SBS6 ‘De Gordon tegen Dino’ show en Echt Waar gemaakt. Eind 2020 is het nieuwe programma Klein Maar Fijn te zien op SBS, waar Jan op zoek gaat naar de beste miniatuurbouwer van Nederland, waar inmiddels ook het tweede seizoen al van is uitgezonden.

2021 was een vol televisiejaar, waarin hij verschillende programma’s presenteerde. Onder andere ‘Iedereen is van de wereld’ met teamcaptains Britt Dekker en Leo Alkemade, ‘De Dansmarathon’, ‘Missions Impossible’ en zijn eigen spelshow ‘De Laatste Vraag’. In 2022 is Lingo terug van weggeweest. Daarnaast start hij een podcast samen met Rámon Verkoeijen over ‘De Beste Smaak van Nederland’ en acteert hij in twee films: de romcom ‘Hart op de Juiste Plek’ en ‘De Grote Sinterklaasfilm’.

Jan is getrouwd en heeft twee dochters. Naast dat Jan niet meer weg te denken is uit het Nederlandse medialandschap, is hij ook te boeken als dagvoorzitter. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en energie weet hij velen te raken. Hij tilt het gesprek naar een hoger niveau en heeft een heel natuurlijke manier van presenteren. Jan stat geregeld op het podium om een evenement te hosten. Hij is als presentator en dagvoorzitter inhoudelijk, ad-rem en toegankelijk. Jan kan met elke vraag wegkomen door zijn sympathieke uitstraling en door zijn ervaring kan hij diverse onderwerpen aansijden, interviews afnemen en gesprekken begeleiden. Hij brengt sfeer, stelt een ieder op zijn gemak en zorgt ervoor dat alles er gemakkelijk en ontspannen uitziet.

Pressmap Jan Versteegh

Video