NL EN
Vraag / Offerte

Mike Weerts

Mike Weerts

Mike Weerts boeken voor jouw event?
Mike Weerts is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Mike Weerts is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Wanneer Mike Weerts in 2005 afstudeert aan de school voor drama in Eindhoven werkt hij onafgebroken in het theater, speelt hij in diverse prijswinnende speelfilms en bemachtigd een aantal vaste rollen in populaire televisieseries.

Hij is onder andere te zien in de speelfilms Borgman (Alex van Warmerdam), Ferry (Netflix), De bende van Oss (Andre van Duren) en de telefilm Op de dijk (Mirjam de With). In Of ik gek ben (Frank Lammers) gebaseerd op het boek van Michiel Stroink schittert Mike in zijn eerste grote hoofdrol. Dit project heeft hij zelf geïnitieerd en is daar ook als creative producer bij betrokken. Tegenwoordig richt hij zich vooral op presenteren, dag voorzitterschap en is hij de perfecte moderator als hoofdgasten moeten worden geïnterviewd voor een bedrijfspresentatie of event.

Het televisiepubliek kent Mike als Arnold in Moeder, ik wil bij de revue (Rita Horst), Jasper in Project Orpheus (Allard Westenbrink), als Danny in Voetbalvrouwen (Vincent Schuurman) en in Celblok H als bewaker (Alex de Weert).

In het theater was hij te zien in Dansen met de vijand, Baantjer, de musical Petticoat, Hendrik Groen – Zolang er leven is en All Stars de musical.

Naast acteren werkt hij als voice-over voor tekenfilms en radiocommercials.

In 2022 is Mike 1 van de deelnemers aan het 22e seizoen van het RTL 4-programma Expeditie Robinson.

Blijf op de hoogte

Verzenden

Mike Weerts in "De kracht van kracht"