NL EN
Vraag / Offerte

Nikita Guslev

Nikita Guslev boeken voor jouw event?
Nikita Guslev is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Nikita Guslev is beschikbaar voor optredens in clubs, poppodia, besloten evenementen en festivals.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Met zijn slogan ‘het kan ook nooit normaal’ zet Nikita direct de toon voor zijn unieke persoonlijkheid. Met een humoristische en expressieve stijl en wellicht iets te vaak met een drankje in de hand, wordt hij regelmatig een hit op TikTok.

“Zo hebben we hem al regelmatig een atje zien doen met verschillende bekende Nederlanders. Tijdens zijn optredens zet hij deze trend door, en zorgt hij ervoor dat het publiek niet alleen geniet van zijn kenmerkende muziekstijl, maar ook gezellig een atje met hem mee doet. Nikita Guslev weet als geen ander hoe hij zijn unieke persoonlijkheid in zijn optredens kan integreren, waardoor zijn shows niet alleen muzikaal boeiend zijn, maar ook een levendige en interactieve ervaring voor het publiek vormen.”

Zijn bekendheid op TikTok opent deuren naar ontmoetingen met verschillende artiesten, wat resulteert in zijn groeiende passie voor draaien. Eerder was Nikita al te zien in diverse YouTube-series, tv-programma’s en reclamespots.

Na succesvolle samenwerkingen met onder andere Bizzey, de Bankzitters en LA$$A is het nu de tijd voor Nikita Guslev om zijn eigen stempel te drukken op het muzikale landschap.

Nikita is een echte all-round DJ, maar altijd met zijn eigen unieke twist.

Pressmap Nikita Guslev

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video