NL EN
Vraag / Offerte

Quinty Misiedjan

boeken

Quinty Misiedjan boeken voor jouw event?
Quinty Misiedjan is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Quinty Misiedjan is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Quinty Misiedjan

Quinty Misiedjan (1996), ook wel bekend als Quinsding op het internet, is begonnen als YouTuber en content creator maar focust zich momenteel op presenteren, acteren en programma’s maken.

Tegenwoordig mag zij ook documentairemaker op haar cv schrijven. In opdracht van War Child maakte Quinty de documentaire ‘Getekend voor het Leven’, waarin Quinty liet zien hoe gevluchte kinderen toch kind blijven in een omgeving vol onzekerheid, angst en geweld.

Quinty valt op en werkt mee aan vele diverse projecten. Zo was ze begin dit jaar gasthoofdredacteur van ‘Baas In Eigen Broekje’: de Linda.Meiden editie gefocust op consent. De kracht van Quinty zit in het behapbaar maken van moeilijke onderwerpen, het doorbreken van taboes en het op een open manier uitspreken over socio-culturele onderwerpen die haar aan het hart gaan.

Quinty begon enkele jaren geleden met presenteren van ‘Zapp Skills’ en ‘Club Hub’ op NPO3 en vandaag de dag is zij te zien in verschillende programma’s op MTV, KRO-NCRV en BNNVARA. Zo presenteerde ze samen met Shelly Sterk een vierdelige serie ‘Zeikwijven’ over hoe de wereld anno 2021 nog steeds is ingericht op makken en presenteert ze ‘Are You The One – Aftertalk’ voor Videoland. In 2022 presenteerde Quinty ‘De Dikke Data Show’, een serie op Zapp waar ze spreekt met wetenschappers en experts over de online wereld en haar onderzoek afwisselt met leuke sketches. Een jaar later presenteerde zij ook het nieuwe seizoen. Daarnaast maakt ze sinds oktober 2022 samen met Edson da Graça en Soundos El Ahmadi ‘BIMS de podcast’, waar het drietal elke donderdag de leukste verhalen uit de Bijlmer delen op Podimo.

2023 ging goed van start: Quinty deed mee aan ‘De Slimste Mens’ en behaalde hier een prachtige vierde plek. Daarnaast is Quinty te zien in ‘Het Perfecte Plaatje 2023’ op RTL4 en Videoland.

Quinty neemt de presentatie van ‘That’s My Jam’ op zich. That’s My Jam is een muziek- en comedyspelshow, geïnspireerd op de populaire muzieksegmenten van NBC’s The Tonight Show met Jimmy Fallon. Tijdens de show nemen twee teams van beroemde gasten het tegen elkaar op in een reeks muziek- en triviaspellen, die worden afgewisseld met spectaculaire muzikale optredens.

Ook heeft Quinty ‘Mensenbieb’ gepresenteerd, waar Bibliothecaris Quinty kinderen helpt die een bepaalde vraag hebben, ergens mee worstelen, of gewoon enorm nieuwsgierig zijn naar iets of iemand, door ‘het juiste boek’ te vinden.

Pressmap Quinty Misiedjan

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video