NL EN
Vraag / Offerte

Quinty Misiedjan (Quinsding)

boeken

Wil je Quinty Misiedjan (Quinsding) boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Quinty Misiedjan (Quinsding). Hier kan je een optreden van Quinty Misiedjan (Quinsding) boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Quinty Misiedjan (Quinsding)

Quinty Misiedjan (Quinsding) boeken
Quinty Misiedjan (Amsterdam, 8 september 1996), beter bekend als Quinsding op het internet is begonnen als YouTuber en uitgegroeid tot presentatrice en actrice.

Na het behalen van haar VWO diploma werd Quinty uitgeloot voor de studie Geneeskunde en besloot ze te beginnen aan een YouTube kanaal. Eind 2014 begon dit al langzaam aan op te bouwen, maar vanaf begin 2015 is zij actief bezig met het maken van content voor haar kanaal Quinsding.

Quinsding is een YouTube kanaal gevuld met herkenbare situaties; comedy sketches, samenwerkingen met andere YouTubers, maar allerbelangrijkst veel vrolijkheid. Alle video’s werden volledig door Quinty zelf gemaakt. In 2020 maakte zij een documentaire in samenwerking met War Child genaamd ‘ Getekend voor het leven’. In deze documentaire volgt zij de levens van kinderen in Colombia, Nederland en Jordanië. Ze zijn gevlucht uit verschillende plekken in de wereld, maar  hebben 1 ding met elkaar in gemeen, ze hebben moeten vluchten voor hun leven.

Quinty werd hierdoor al snel opgepikt door merken als Vodafone waarmee zij mooie samenwerkingen heeft gedaan en Netflix die haar grootheden heeft laten interviewen. Momenteel is Quinty druk bezig met acteren en presenteren. Zo presenteert zij Zapp Detective, een programma waarin acht bekende jeugdsterren een camping beginnen. Dan raakt er een vermist, maar wie heeft het gedaan? Ook maakt zij, samen met Shelly Sterk een vierdelige serie: Zeikwijven over hoe de wereld anno 2021 nog steeds is ingericht op mannen. Ook presenteert Quinty Wacht FF van Dylan Haegens op NPO 3 & Are You The One – Aftertalk op Videoland.

Prerssmap Quinty Misiedjan (Quinsding)

Video's Quinty Misiedjan (Quinsding)