NL EN
Vraag / Offerte

Rijk Hofman

boeken

Rijk Hofman boeken voor jouw event?
Rijk Hofman is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Rijk Hofman is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Rijk Hofman is YouTuber en presentator. Rijk weet in een razend tempo een online-doelgroep aan zich te verbinden. Nadat hij een vakantie vastlegde met zijn camera kwam Rijk erachter dat zijn interesse ligt bij het vloggen. Hierdoor begint hij in 2016 zijn eigen YouTube kanaal, waar hij verschillende reactie video’s plaats over de guilty pleasure programma’s als Temptation Island en laat hij je een kijkje nemen in zijn leven. Zijn lichtelijk sarcastische humor en jonge-honden-enthousiasme is verfrissend.

In de zomer van 2017 heeft Rijk zich aangesloten als vast gezicht van MTV, waar hij verschillende online content maakt zoals ‘Up To Date’ en ‘Music Madness’. Ook presenteert Rijk veschillende aftertalks op Videoland waaronder de ‘Love Island Check-Up’ waar hij praat met de afgevallen islanders over hun ervaringen en de roddels.

In 2019 was Rijk deelnemer in het populaire survivalprogramma Expeditie Robinson. Sinds 2021 heeft Rijk zich in de podcast wereld gestort met zijn nieuwe podcast BROERS die hij samen met zijn broer Sam maakt. Hierin wordt alles bespreekbaar gemaakt met een stevige hoeveelheid humor. Samen met Loiza Lamers presenteert hij in 2022 het nieuwe programma ‘Singletown’ voor Discovery+.

Pressmap Rijk Hofman

Video's Rijk Hofman