NL EN
Vraag / Offerte

Loiza Lamers

boeken

Wil je Loiza Lamers boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Loiza Lamers. Hier kan je een optreden van Loiza Lamers boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Loiza Lamers boeken
Loiza Lamers is een Nederlands model, vooral bekend als winnares van de 10e editie van het populaire programma Hollands Next Top Model.

Loiza werd in 1995 geboren als Lucas Lamers maar wist al jong dat ze in het verkeerde lichaam geboren was.
Op 10-jarige leeftijd was Loiza te zien in de documentaire ‘Van Lucas naar Luus’, waarin zij werd gevolgd tijdens haar transitie.

Sinds het winnen van Hollands Next Top Model (2015) heeft Loiza internationale belangstelling, steun en waardering gekregen van ontwerpers, fotografen, de LBGT-community en fans van over de hele wereld. In 2018 was Loiza fanatiek deelneemster van Expeditie Robinson. Hier liet ze zien dat de handdoek in de ring gooien voor haar geen optie is.

Momenteel is Loiza bezig met het opbouwen van haar naam als internationaal model en personality. Ze kijkt ernaar uit om haar boodschap van gelijkheid, kracht en liefde aan de wereld te verspreiden. Loiza is, mede door haar levensverhaal, veelzijdig in te zetten als spreker, motivator en dagvoorzitter.

Pressmap Loiza Lamers

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video