NL EN
Vraag / Offerte

Tim Senders

boeken

Tim Senders boeken voor jouw event?
Tim Senders is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Tim Senders is beschikbaar als presentator, spreker en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Tim Senders

Tim Senders (25 juni 1990) is een veelzijdige presentator en programmamaker. Met zijn aanstekelijke enthousiasme weet hij hoe hij de aandacht van het publiek kan vasthouden. Tim Senders is onder andere bekend van het KRO-NCRV programma Streetlab, Betreden Op Eigen Risico en Op avontuur met de Opa van Tim.

Tim heeft van jongs af aan altijd een passie voor het theater gehad. Met zijn vrienden Daan Boom, Jasper Demollin en Stijn van Vliet vormde hij in 2013 het collectief Klapstoel. Het viertal maakte hun debuut met het programma ‘ZO’ op Veronica en later heeft Tim met deze drie vrienden het programma Streetlab gemaakt en gepresenteerd voor KRO-NCRV.

Naast tv bereikten de jongens ook online een enorm publiek met hun succesvolle YouTube kanaal. In hun tweede seizoen behaalden zij zelfs een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring. Hiermee zorgden zij voor veel opschudding in het televisielandschap.

Naast Streetlab maakt Tim voor de KRO-NCRV de programma’s Betreden op Eigen Risico, Hotel Romantiek en Camping de Liefde. In zijn YouTube serie Op avontuur met de opa van Tim gaat Tim op stap met zijn alleenstaande opa Frits (89). Met veel droge humor neemt Tim de kijker mee op verrassende uitstapjes – van de Zwarte Cross naar racen op een circuit, tot een verrassingsbezoek aan opa’s held Epke Zonderland. Ze ontdekken samen nieuwe dingen, maar lopen ook tegen de realiteit van het leven aan.

In 2022 is Tim de presentator van het Zapp-programma de Faker en maakt hij met Joep van Deudekom het programma ‘How Do They Do It’ wat wordt uitgezonden op Discovery.

Persfoto Tim Senders

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Tim Senders