NL EN
Vraag / Offerte

Tim Senders

boeken

Wil je Tim Senders boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Tim Senders. Hier kan je een optreden van Tim Senders boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie Tim Senders

Tim Senders (Utrecht, 25 juni 1990) is acteur, regisseur en presentator.

Tim heeft van jongs af aan altijd een passie voor het theater gehad. Zo stond hij al op 12-jarige leeftijd in het circus als clown. Zijn droom was om een eigen circus te starten en daarmee over de wereld te touren.

In 2012 is Tim afgestudeerd aan de Theaterschool in Amsterdam. Hij was onder andere te zien in de familie voorstelling ‘Draak in Huis’ en in de Parade voorstelling ‘Super Magnifique’ van Toneelgroep Oostpool, onder regie van Marcus Azzini.

Met zijn collega’s Daan Boom, Jasper Demollin en Stijn van Vliet vormen zij samen in 2013 het collectief Klapstoel. Het viertal maakte hun debuut met het programma ‘ZO’ op Veronica. Humoristische video’s waarin zij de saaie dagelijkse dingen in het leven oplossen met een leuker alternatief.

Daarop volgend werkten zij aan een nieuw programma Streetlab‘. In dit semi-wetenschappelijke programma over menselijk gedrag testen zij elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Altijd in het kader van een sociaal experiment. Streetlab werd voor het eerst vertoond tijdens TVlab. Naast tv bereikten de jongens ook online een enorm publiek met hun succesvolle YouTube kanaal. In hun 2de seizoen behaalde zij een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring en zorgden deze jonge makers voor veel opschudding in het televisielandschap. De jongens zijn nu allemaal een andere weg ingeslagen waardoor ze tijdelijk zijn gestopt met streetlab. Naast Streetlab  waren de jongens ook te zien in de programma’s Niet te geloven en Hotel romantiek.

Tim presenteert samen met Daan Boom sinds vorig jaar het kro-ncrv programma Betreden op eigen risico en is sinds kort zijn eigen you tube kanaal Tim’s zender gestart.

Persfoto Tim Senders

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Tim Senders