NL EN
Vraag / Offerte

Dzifa Kusenuh

boeken

Dzifa Kusenuh boeken voor jouw event?
Dzifa Kusenuh is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Dzifa Kusenuh is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Dzifa Kusenuh

Dzifa Kusenuh boeken
Na jaren trouw lid te zijn van het testteam in het EO-programma “Checkpoint”, kreeg Dzifa de smaak van het presenteren te pakken. Ze maakt voor verschillende opdrachtgevers online video’s en in 2018 was Dzifa één van de gastpresentatoren van het populaire jeugdprogramma Zapplive.

Naast presenteren timmert Dzifa ook hard aan de weg als actrice. Zo was ze onder andere te zien in “Spangas op zomervakantie”, de telefilm “Gelukszoekers” en de korte film “Van Mars en Venus”. In het najaar van 2018 was Dzifa te zien in het tweede seizoen van “De Slet van 6VWO”, deze serie is een initiatief van de NPO.

Maar deze duizendpoot maakte ook grote stappen als presentatrice. Zo is ze een van de vaste presentatoren van het BNN-programma “Drugslab” en presenteerde ze voor het Youtube-platform “#FIRST”.

In 2019 was Dzifa te zien en te horen als zangeres in de videoclip van Gianski, genaamd “Spelletjes”.

Ook zag je haar in een serie van Redbull genaamd ‘Xtreme Friends’ waar ze de strijd aangaat met presentator Rijk Hofman.

In het najaar van 2019 voegt Dzifa zich toe aan het vaste presentatoren-team van Club Hub, gaat ze het actualiteitenprogramma Na Het Nieuws presenteren én staat ze in het theater met Checkpoint.

Pressmap Dzifa Kusenuh

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Dzifa Kusenuh