NL EN
Vraag / Offerte

Emma Wortelboer

boeken

Wil je Emma Wortelboer boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Emma Wortelboer. Hier kan je een optreden van Emma Wortelboer boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Emma Wortelboer

Emma Wortelboer boeken
Sinds 2016 is Emma presentatrice bij BNNVARA. Ze is een van de vaste gezichten van Spuiten en Slikken, 3 op Reis Midweek en het online-programma Club Hub. In 2018 én 2019 ontving ze een nominatie voor de Televizier Talent Award.

Van september 2018 tot maart 2020 was ze één van de presentatoren van YUNG DWDD. Samen met onder andere Jurre Geluk en Sahil Amar Aïssa maakt ze items voor de uitzendingen van De Wereld Draait Door. Zo had ze in 2019 haar eigen serie #Emmadouzepoints in de aanloop van het Eurovisie Songfestival. Ditzelfde jaar gaf Emma namens Nederland de punten voor het Eurovisiesongfestival. Dit was een droom die uitkwam! #emmadouzepoints.

Ook presenteerde ze in mei 2019 haar eerste liveshow: De Spuiten en Slikken Sekstest.

Een andere lange gekoesterde droom was voor Emma het presenteren van Trippers. Ook deze werd in 2019 werkelijkheid. In de zomer van 2019 reisde ze de wereld rond, wat in het najaar van 2019 op televisie te zien was.

In 2020 was Emma te zien als presentatrice bij Yung (t/m maar 2020), Spuiten & Slikken en maakte ze een nieuw programma ihkv het Eurovison Songfestival genaamd ‘Bookmakerts’ (uitspreken op z’n Rotterdams).

Emma een veelgevraagd presentatrice voor offline-evenementen en schuift regelmatig aan bij Pauw en programma’s als Ik Houd van Holland, Ranking the Stars en ZappLive.

Haar grootste hobby is Pokémon GO en ze is verslaafd aan animé films. Next op haar dromenlijstje is om ooit Amalia te interviewen.

pressmap Emma Wortelboer

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Emma Wortelboer