NL EN
Vraag / Offerte

Emma Wortelboer

boeken

Wil je Emma Wortelboer boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Emma Wortelboer. Hier kan je een optreden van Emma Wortelboer boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie Emma Wortelboer

Emma Wortelboer boeken
Sinds 2016 is Emma presentatrice bij BNNVARA. Ze is een van de vaste gezichten van Spuiten en Slikken, 3 op Reis Midweek en het online-programma Club Hub. In 2018 en 2019 ontving ze een nominatie voor de Televizier Talent Award.

Sinds september 2018 is ze één van de presentatoren van YUNG DWDD. Samen met onder andere Jurre Geluk en Sahil Amar Aïssa maakt ze items voor de uitzendingen van De Wereld Draait Door. Zo had ze haar eigen serie #Emmadouzepoints in de aanloop van het Eurovisie Songfestival.

In mei 2019 presenteerde ze haar eerste liveshow: De Spuiten en Slikken Sekstest.

In 2019 gaf Emma namens Nederland de punten voor het Eurovisiesongfestival. Dit is een droom die uitkomt! #emmadouzepoints.

Een andere lange gekoesterde droom was voor Emma het presenteren van Trippers. Ook deze werd in 2019 werkelijkheid. In de zomer van 2019 reisde ze de wereld rond en dit is vanaf het najaar te zien bij BNNVara.

Ook is Emma een veelgevraagd presentatrice voor offline-evenementen.

Haar grootste hobby is Pokémon GO en ze is verslaafd aan animé films.

persfoto Emma Wortelboer

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Emma Wortelboer