NL EN
Vraag / Offerte

Emma Wortelboer

boeken

Emma Wortelboer boeken voor jouw event?
Emma Wortelboer is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Emma Wortelboer is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Emma Wortelboer

Emma Wortelboer boeken
Sinds 2016 is Emma presentatrice bij BNNVARA. Ze is een van de vaste gezichten van Spuiten en Slikken, 3 op Reis Midweek en het online-programma Club Hub. In 2018 én 2019 ontving ze een nominatie voor de Televizier Talent Award.

Van september 2018 tot maart 2020 was ze één van de presentatoren van YUNG DWDD. Samen met onder andere Jurre Geluk en Sahil Amar Aïssa maakt ze items voor de uitzendingen van De Wereld Draait Door. Zo had ze in 2019 haar eigen serie #Emmadouzepoints in de aanloop van het Eurovisie Songfestival. Tijdens het Eurovisiesongfestival 2019 maakte ze namens Nederland de jurypunten bekend.

In de winter van 2020-2021 was ze deelnemer van het populaire programma De Slimste Mens waar ze het tot in de finale schopte. Ruim 1.6 miljoen mensen zagen hoe Emma als derde eindigde.

Emma presenteerde onder andere De Sekstest (2019), Nationale 2020, 2021 én 2022 Test en reisde de wereld rond voor Trippers.

Ondertussen is Emma naast BNNVara ook een vast gezicht bij Zapp waar ze programma’s als Last Family Standing en Steken en Prikken presenteert.

In het nieuwe televisieseizoen (2023-2024) is Emma onder andere te zien als presentatrice van het populaire Je Zal Het Maar Hebben, Groep 8 redt de wereld en Steken en Prikken.

Emma is een veelgevraagd presentatrice voor offline-evenementen en schuift regelmatig aan bij talkshows en TV-programma’s als De Gevaarlijkste Wegen, Ranking the Stars, Media Inside en Boederij van Dorst. In 2023 stond ze drie keer in een uitverkocht Gelredome en ‘zong’ ze met Snollebollekes het nummer Hullemaal Kapot.

Emma een veelgevraagd presentatrice voor offline-evenementen en schuift regelmatig aan bij talkshows en TV-programma’s als De Gevaarlijkste wegen, Ranking the Stars, Media Inside en Boerderij van Dorst. In 2023 stond ze drie keer in een uitverkocht Gelredome en ‘zong’ ze met Snollebollekes het Hullemaal Kapot.

pressmap Emma Wortelboer

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Emma Wortelboer