NL EN
Vraag / Offerte

Nicolette Kluijver

boeken

Nicolette Kluijver boeken voor jouw event?
Nicolette Kluijver is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Nicolette Kluijver is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Nicolette Kluijver werd op 29 september 1984 geboren in de mediastad Hilversum. Op 16-jarige leeftijd zette Nicolette voor het eerst voet aan wal binnen de mediawereld en ging ze werken voor de lokale Omroep in Almere waar ze het Tv-programma ‘AlmereRulez TV’ presenteerde. In die tijd werd ze ontdekt door het modellenbureau Elite Models en reisde ze in 3 jaar de hele wereld over om modellenwerk te doen voor verschillende grote labels als: Diesel, Tommy Hilfiger en G-Star.

Via haar Tv-werk bij Omroep Almere kwam ze bij het Tv-programma ‘6Pack’ terecht en vanaf 2006 werkte ze voor en achter de camera aan het BNN-programma ‘Spuiten en Slikken’. Vele programma’s volgden zoals ‘Weg met BNN’, ‘De Klimaatpolitie’ en ‘Try Before You Die’. Het presenteerwerk werpt zijn vruchten af, want in 2008 werd Kluijver genomineerd voor de Gouden Televizier Ring in de categorie Televizier Talent. Na haar BNN-avontuur was het tijd voor nieuwe uitdagingen en besloot Nicolette begin 2014 over te stappen naar de commerciële omroep RTL. Hier wordt ze de presentatrice van onder andere ‘Expeditie Robinson’, ‘RTL Boulevard’ en ‘Een Goed Stel Hersens’.

In 2019 presenteerde Kluijver het RTL 4 programma In de voetsporen van Dr. Pol, waarin ze op zoek ging naar een opvolger van dierenarts Dr. Pol. Dat Nicolette een dierenliefhebber is, is geen geheim. In 2011 werd ze zelfs verkozen tot Meest Sexy Vegetariër van Nederland op de website van Wakker Dier. Haar liefde voor dieren vertaalde zich ook in een leerzame serie voor kinderen op Videoland: Dierenpret met Nicolette.

In 2021 is Nicolette o.a. te zien in De Perfecte Verbouwing op RTL4. Nicolette Kluijver is een veelgevraagd dagvoorzitter en presentatrice van events.

Pressmap Nicolette Kluijver

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video