NL EN
Vraag / Offerte

Jerry Island

boeken

Jerry Island boeken voor jouw event?
Jerry Island is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Jerry Island is beschikbaar voor optredens in clubs, poppodia, besloten evenementen en festivals.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Jerry Island (1998), echte naam Jari van Dijk, is een Nederlandstalige artiest en producer die opgroeide in het kleine dorpje Oosterend op het eiland Texel. Op zijn 17e verhuisde hij naar Utrecht om een muziekopleiding te volgen op de Herman Brood Academie. Hier leerde hij rappers, zangers en producers kennen waarmee hij begon samen te werken aan Engelstalige Hip Hop.

Zo kwam het dat Jerry in 2017 een enorm succes had met het Nederlandstalige collectief Bridde Boys. Ze scoorden een zomer hit met de track ‘Pit Stop’, die inmiddels meer dan 16 miljoen streams heeft gegenereerd en stonden samen meerdere keren op WOO HAH!. In 2019 bracht Jerry Island de Engelstalige track ‘FREE’ uit en in mei 2020 had hij een featuring op ‘Come My Way’ van JLV en Jawedsway.

Begin 2020 maakte Jerry de switch naar Nederlandstalig schrijven. Tijdens de coronapandemie nam hij de tijd om muzikaal te experimenteren, wat heeft geresulteerd in een sound die klinkt als een fusie van Pop, R&B, Soul en Hip Hop. In zijn songs probeert de artiest met rauwe eerlijkheid herkenbare situaties aan te kaarten. Met teksten die veelal voortkomen uit zijn eigen ervaring met liefde, melancholie, vrienden en familie beschrijft Jerry elk spectrum van het leven.

Jerry Island tekende eind 2020 bij het label ROQ ’N Rolla Music, waar hij onder andere de single ‘Leef Vandaag’ heeft uitgebracht.

Pressmap Jerry Island

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Jerry Island