NL EN
Vraag / Offerte

Shelly Sterk

boeken

Wil je Shelly Sterk boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Shelly Sterk. Hier kan je een optreden van Shelly Sterk boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Na haar studie aan de School voor Journalistiek in Utrecht en de filmacademie in New York start Shelly Sterk haar eigen productiehuis, Sterk Media. Hiermee richt ze zich op het maken van bedrijfsvideo’s. Na een wereldreis te hebben gemaakt wordt zij op 22-jarige leeftijd toegelaten tot BNN University. Hier maakt zij kennis met het presenteren van televisieprogramma’s. Ze vervolgt haar loopbaan onder andere bij Powned, GeenStijl, Veronica en de KRO-NCRV.

Shelly was werkzaam als verslaggever bij RTL Boulevard en als presentatrice bij RTL5 en SBS6. Ook deed zij mee aan Expeditie Robinson 2017 en behaalde ze de halve finale. In 2018 is Shelly uitgeroepen door FHM tot mooiste vrouw van Nederland.

In 2021 presenteert Shelly het programma ‘De Faker’ op NPO Zapp en biedt zij in Studio Sterk een totaalconcept voor online talkshows en evenementen.

Shelly presenteert regelmatig events en is te boeken als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.

Pressmap Shelly Sterk

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video