NL EN
Vraag / Offerte

Worsten van Babel

boeken

Worsten van Babel boeken voor jouw event?
Worsten van Babel is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Worsten van Babel is beschikbaar voor kookdemo's.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Worsten van Babel

Hugo Kennis (17 april 1986), Jasper Gottlieb (29 mei 1989) en Marius Gottlieb (29 mei 1989). Een kooktrio dat een online kookprogramma maakt en culinaire theatershows opvoert onder de naam Worsten van Babel. Drie vrienden die ontzettend veel van eten houden. “We hebben dus ook een kookprogramma gemaakt. Omdat het allemaal niet zo serieus hoeft. Oké, misschien niet een maak-het-lekker-zelf kookprogramma, maar meer een om te laten zien dat je gewoon lekker moet experimenteren in bed. En in de keuken”.

Voor hun kookblog De Worsten van Babel laten Hugo Kennis, Marius Gottlieb en Jasper Gottlieb zien dat koken niet zo serieus hoeft te zijn, maar dat je juist moet experimenteren! Met natuurlijk een knipoog naar alle kookprogramma’s die je normaal gesproken ziet.

Tegenwoordig is ‘Worsten van Babel’ een heus televisieprogramma op 24Kitchen. De jongens gingen in ‘De Worsten van Babel on Tour’ op een culinaire reis door Europa. Dit was een groot succes waarop ‘De Worsten van Babel op de camping’ volgde. In dit programma rijden zij elke week met hun caravan naar de meest uiteenlopende campings op zoek naar ingrediënten om een origineel en smakelijk camping maaltje te maken. Op elke camping verzamelen De Worsten de ingrediënten voor een gerecht bij de gasten, in ruil voor een plekje aan tafel.

Pressmap Worsten van Babel

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video