NL EN
Vraag / Offerte

Hugo Kennis

boeken

Hugo Kennis boeken voor jouw event?
Hugo Kennis is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Hugo Kennis is beschikbaar voor kookdemo's.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Hugo Kennis

Hugo Kennis (17 april 1986) is acteur, presentator en kok. Hugo volgde een koksopleiding en studeerde Horecamanagement in Eindhoven en Tilburg. Zijn tweede passie ontwikkelde hij aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, waar hij naar de Musical- en Theateracademie ging. Voordat Hugo zich op het koken stortte, heeft hij in veel verschillende musicals gespeeld.

Eten is voor Hugo altijd meer geweest dan een noodzaak: hij ziet het als een beleving. Voor mensen koken geeft hem naar eigen zeggen extreem veel voldoening. Hugo’s grote droom is om ooit volledig zelfvoorzienend te leven. Met zijn eigen moestuin, kas en kippen wordt die droom langzaam maar zeker werkelijkheid.

Hugo is onderdeel van het kooktrio De Worsten van Babel samen met zijn vrienden Marius en Jasper Gottlieb. Ze waren onder andere te zien op 24Kitchen met hun programma ‘De worsten van Babel on Tour’ waarin ze een culinaire reis door Europa maken. Daarnaast was hij ook alleen te zien bij 24Kitchen, bijvoorbeeld in ‘Wat Eten We Vandaag’ en was hij de vaste kok van het RTL liveprogramma ‘5 uur live’. Momenteel is hij te zien als vaste kok bij RTL programma ‘Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven’ dat dagelijks om 17:00 wordt uitgezonden op RTL4.

In 2020 heeft Hugo twee kookboeken uitgebracht. ‘T Waanzinnige Kinderkookboek’ samen met Mark Haayema en ‘De Worsten van Babel koken overal’ samen met Marius en Jasper Gottlieb.

In 2021 is Hugo samen met beste vriend Thomas Cammaert zijn eigen podcast begonnen: ‘De Beste Vrienden Podcast’. Hierin hebben zij gesprekken met twee andere beste vrienden. Je kan Hugo natuurlijk ook kennen als winnaar van Expeditie Robinson 2019 en samen met Eva Cleven won hij in het voorjaar van 2023 het spannende programma Race Across the World.

Pressmap Hugo Kennis

Socials

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video