NL EN
Vraag / Offerte

Welkom Gustaph!


Met trots presenteren wij onze nieuwe samenwerking met Gustaph!

Gustaph, artiestennaam van Stef Caers, is een Belgische zanger, muzikant, songwriter, producer en zangdocent. Hij trad aanvankelijk op onder zijn artiestennaam Steffen, maar verwierf bekendheid als Gustaph door zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival 2023 in Liverpool, waar hij voor België de zevende plaats wist te veroveren.

Op zijn achttiende tekende hij als Steffen zijn eerste platencontract en hij parkeerde gelijk ook zijn eerste single ‘Gonna Lose You’ in de hitlijsten. Meer nog: Steffen kreeg dat jaar de Radio 2 Zomerhit voor beste debuut. Niet lang daarna trok hij echter de stekker uit zijn vroege popcarrière om zich toe te leggen op zijn muziekstudies aan het KASK in Gent. Enerzijds was de songschrijver en producer niet onverdeeld gelukkig met de richting die zijn label hem uitduwde, anderzijds had de zanger het er moeilijk mee dat hem werd gevraagd om vooral niet over zijn geaardheid te praten. Gelukkig nam dat allemaal niet weg dat hij ook na zijn studies in de muziekindustrie bleef rondhangen. Hij werd een veelgevraagde sessiemuzikant, kwam aan de bak bij Moiano, het soulproject van Peter Lesage, en ging met Zap Mama, Natalia en The Pointer Sisters op tournee als backing vocalist.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en in 2008 zocht Gustaph dan toch weer zelf de spotlights op. Hij bracht de synth-heavy single ‘Jaded’ uit en tekende met Lady Linn in de Radio 1 Sessies voor een ontvlambare versie van de 90s clubhit ‘Feel What You Want’ van Kristine W. Met de notoire house-dj Red D achter de decks en opnieuw Lady Linn aan zijn zijde speelde Gustaph daarnaast ook op onder meer Tomorrowland.

De Belgische Eurovisiesongfestivalinzending ‘Because of You’ stond 31 weken in de Ultratop en werd in de zomer genomineerd voor de Radio 2 Zomerhit en haalde de finale. Gustaph werd vier keer genomineerd voor de Music Industry Awards 2023. Individueel voor de publieksprijzen ‘doorbraak’ en ‘beste pop’ en met Because of You voor de sectorprijs ‘beste videoclip’ en de belangrijkste publieksprijs ‘hit van het jaar’.
In het najaar van 2023 bracht hij de single Already Know uit en begin 2024 verscheen een duet met Merol, Vernissage.

Gustaph is vanaf nu in Nederland exclusief te boeken bij AT Bookings!


Gepubliceerd op: 25-01-2024
Gerelateerd nieuws

Welkom De Kraaien!

Welkom SANN!E & Friends!

Tour Jaap Reesema

Najaarstour Metejoor

Clubtour Joya Marleen

Welkom Gustaph!

Clubtour Piet Junior

Welkom Nordin!

Welkom LISADEBROWN!

Welkom Nikita Guslev!

Meer nieuws

Agenda