NL EN
Vraag / Offerte

Welkom Nikita Guslev!


Met trots presenteren wij onze nieuwe samenwerking met Nikita Guslev!

Met zijn slogan ‘het kan ook nooit normaal’ zet Nikita direct de toon voor zijn unieke persoonlijkheid. Met een humoristische en expressieve stijl en wellicht iets te vaak met een drankje in de hand, wordt hij regelmatig een hit op TikTok.

“Zo hebben we hem al regelmatig een atje zien doen met verschillende bekende Nederlanders. Tijdens zijn optredens zet hij deze trend door, en zorgt hij ervoor dat het publiek niet alleen geniet van zijn kenmerkende muziekstijl, maar ook gezellig een atje met hem mee doet. Nikita Guslev weet als geen ander hoe hij zijn unieke persoonlijkheid in zijn optredens kan integreren, waardoor zijn shows niet alleen muzikaal boeiend zijn, maar ook een levendige en interactieve ervaring voor het publiek vormen.”

Zijn bekendheid op TikTok opent deuren naar ontmoetingen met verschillende artiesten, wat resulteert in zijn groeiende passie voor draaien. Eerder was Nikita al te zien in diverse YouTube-series, tv-programma’s en reclamespots.

Na succesvolle samenwerkingen met onder andere Bizzey, de Bankzitters en LA$$A is het nu de tijd voor Nikita Guslev om zijn eigen stempel te drukken op het muzikale landschap.

Zijn kenmerkende stijl valt te categoriseren als house/tech house, maar altijd met zijn eigen unieke twist.

Video


Gepubliceerd op: 23-11-2023
Gerelateerd nieuws

Welkom SANN!E & Friends!

Tour Jaap Reesema

Najaarstour Metejoor

Clubtour Joya Marleen

Welkom Gustaph!

Clubtour Piet Junior

Welkom Nordin!

Welkom LISADEBROWN!

Welkom Nikita Guslev!

Welkom ISABEL!

Meer nieuws

Agenda