NL EN
Vraag / Offerte

Welkom Nordin!


Met trots presenteren wij onze nieuwe samenwerking met Nordin!

Nordin Blessing is een DJ/Artiest uit de mooie stad achter de duinen. Geheel zelfstandig maakt hij sinds 2019 muziek en bracht al een aantal toffe releases, waaronder de bekendste in 2023: ’PIA’ samen met Chip Charlez.

Voor 2024 ligt Nordin’s focus volledig op het draaien, uitbrengen en remixen van clubtracks. In zijn eclectische set waar hij altijd mee weet te verrassen komt alles naar voren. Van urban tot aan house en van dembow tot amapiano. Stilzitten is geen optie op het moment dat je een nummer van hem hoort. Of je het nou mee neuriet, meezingt of meedanst, er vindt beweging plaats. Stilstaan staat dan ook niet in zijn woordenboek; een set van Nordin betekent fissa, vunzig, energiek en dansbaar. Hij laat je de stress van de dag even vergeten.

Nordin is een drukke guy. Naast DJ in de clubs is Nordin ook zijn eigen MC en DJ bij FunX. Ook gaat hij geregeld viral op TikTok met stukjes uit zijn radio show, DJ-sets en andere sketches. Met zijn 70k volgers is hij daar dus ook aanwezig. Zijn aanwezigheid werd in 2023 beloond met een Marconi Award voor aanstormend talent.

Nordin laat je lachen en dansen op remixes die je nog niet eerder in deze vibe hebt gehoord!

Video


Gepubliceerd op: 20-12-2023
Gerelateerd nieuws

Welkom SANN!E & Friends!

Tour Jaap Reesema

Najaarstour Metejoor

Clubtour Joya Marleen

Welkom Gustaph!

Clubtour Piet Junior

Welkom Nordin!

Welkom LISADEBROWN!

Welkom Nikita Guslev!

Welkom ISABEL!

Meer nieuws

Agenda