NL EN
Vraag / Offerte

Jill Schirnhofer

boeken

Jill Schirnhofer boeken voor jouw event?
Jill Schirnhofer is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Jill Schirnhofer is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Jill Schirnhofer

Jill Schirnhofer boeken

Jill Schirnhofer (28), ook wel bekend als kortweg Jill, is een Nederlands illustratrice, schrijfster, programma-maakster en actrice.

In haar eigen tv programma geeft Jill creatieve adviezen aan de jonge kijker op het gebied van tekenen en knutselen, mode en koken en is een daarmee een bijzonder populair en inspirerend icoon geworden voor kinderen. Ook met haar accounts op Youtube, Instagram, TikTok en Pinterest is ze erg populair.

Op 15-jarige leeftijd ontwierp Jill haar eerste schoolagenda waarna ze haar eigen stijl door ontwikkelde in een eigen lijn. Haar ‘Jill’ boekencollectie omvat inmiddels meer dan 18 titels. Daarnaast heeft ze een ‘Jill’ productlijn met DIY-, bak- en party producten en acteert ze in films (o.a. Misfit) en series. In 2017 maakte Jill haar debuut als fictieschrijver. Ze schreef en illustreerde haar eerste jeugdboek “Elvy’s eigen wereld: So boho’, dat ook meteen verfilmd werd. In 2018 en 2019 kwamen in dezelfde reeks de delen So fancy en So bella uit.

In 2019 besloot Jill haar tekenstijl verder te ontwikkelen en zich naast de ‘Jill’ doelgroep van 6 – 12 jaar te richten op de doelgroep tieners/young adults. Haar boodschap aan hen is om bij jezelf te blijven en in jezelf te geloven, waarbij creativiteit en uniciteit voorop staan.

Jill is zowel online als live te boeken voor o.a. presentatieklussen, creatieve inspiratie-sessies, (kinder)feestjes op maat en Q&A-sessies. Neem contact op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Pressmap Jill

Video's Jill Schirnhofer