NL EN
Vraag / Offerte

Mandy Woelkens

boeken

Mandy Woelkens boeken voor jouw event?
Mandy Woelkens is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Mandy Woelkens is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Mandy Woelkens (1989) is presentator, podcasthost en hoofdredacteur van Linda.meiden. In 2011 studeert Mandy af van de studie Theater, Film en Televisiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht, waarna ze in 2012 begint bij 3FM. In een aantal jaar beweegt Mandy zich langzaam van achter de schermen, steeds meer naar de voorgrond. In 2015 is Mandy uiteindelijk presentatrice van de festival verslaggeving 3FM.

Vervolgens begint Mandy in 2016 bij Q-Music als radio DJ, waar ze tot en met 2018 werkzaam is. Daarna is Mandy te zien op televisie en online kanalen als presentatrice van Zapplive, KVWeetjes en &C TV. Vanaf 2020 tot eind 2021 was ze managing editor bij Cosmopolitan, waar ze zich maximaal heeft ingezet om het tijdschrift inclusiever te maken. Sinds april 2022 zet ze deze missie voort bij het blad LINDA.meiden, waar ze als hoofdredacteur haar stempel op het blad drukt.

In het najaar van 2021 heeft Mandy samen met haar joyfriend Thorn het boek ‘FAQ Gender’ uitgebracht. In dit boek hopen ze de gender-FAQ for once and for all te beantwoorden en de gendergrijze wolken te doen vervagen. Daarnaast hosten Mandy en Thorn samen de populaire podcast ‘Couple Goals’. Hierin spreken zij met uiteenlopende stellen over hun relatie en couple goals. In 2022 zijn Mandy en Thorn ouders geworden van hun ‘Baby Z’.

Mandy maakt maatschappelijke thema’s op een behapbare manier bespreekbaar. Ze staat voor inclusiviteit en wil graag mensen inspireren om vooral zichzelf te zijn. Zo spreekt ze zich uit over feminisme, gendergelijkheid, seksualiteit en diversiteit.

Binnen deze thema’s is Mandy te boeken voor lezingen en panelgesprekken. Ook is zij te boeken als dagvoorzitter of moderator.

Dagvoorzitter / moderator
Als dagvoorzitter of moderator is Mandy enthousiast, kritisch en breed georiënteerd. Ze geeft mensen de ruimte om hun mening te geven en is niet bang haar vinger op de zere plek te leggen.

Keynote / panelgesprek inclusiviteit
Mandy geeft keynotes over inclusiviteit, racisme, queerrechten en gendergelijkheid. De presentatie kan ze afstemmen op de specifieke wensen van de organisator van het event.

Pressmap Mandy Woelkens

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video