NL EN
Vraag / Offerte

Stijn de Vries

boeken

Stijn de Vries boeken voor jouw event?
Stijn de Vries is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Stijn de Vries is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Stijn de Vries (18 juni 1998) is presentator, programmamaker, fotograaf en acteur. Hij houdt van reizen, kunst kijken (en maken), uit eten gaan en schrijven.

Na zijn opleiding Journalistiek besloot hij de gok te wagen en zich aan te melden bij de BNNVARA Academy. Na dat succesvol te hebben afgerond, maakte hij voor Spuiten en Slikken de series ‘Jong Geleerd, Nooit Gedaan’ en ‘Mooi, Man’. De eerste serie, die gaat over zijn maagdelijkheid, leverde behoorlijke media-aandacht op. Het werd onder andere opgepakt door Het Parool, 3FM, NOS Stories, Eva Jinek, Winq, FunX en LINDA.meiden.

In de tweede serie, die eveneens fijn werd ontvangen, besprak hij het mannelijk schoonheidsideaal en onzekerheid onder mannen. Zo bezocht hij een pastisch chirurg, sprak Stijn met andere mannen over hun onzekerheden en sportte hij zes dagen per week om te zien wat dat met hem zou doen. Ook bedacht Stijn samen met TikTokker Duncan Tromp de podcast ‘Relnichten’. Daarin praten de twee iedere aflevering over een onderwerp waar ze over rellen. De podcast stond dagenlang op nummer één in de hitlijsten. Hysterie gegarandeerd.

Ondertussen bleef hij bezig met zijn andere grote liefdes: fotografie en acteren. Zo fotografeerde hij voor onder meer Winq, Anna Nooshin, LINDA. en Bram Krikke. Naast het presenteren en fotograferen is Stijn ook bezig met acteren. Hij had een rol in de film ‘Meskina’, geregisseerd door Daria Bukvić. Ook nam hij lessen bij De Toneelmeesters. Zijn acteerdroom? Een crimineel spelen in een serie of film.

Stijn is een jonge, gedreven maker die zich vooral laat inspireren door mensen die dichtbij hem staan of waar hij juist nog alles over wil leren. Zijn nieuwsgierigheid is misschien wel zijn meest prominente drijfveer, iets waardoor we vast nog veel van hem zullen gaan horen.

Host / Dagvoorzitter
Als presentator en host is Stijn zich volop aan het ontwikkelen, zo heeft hij onder andere recentelijk opgetreden als host op avonden over verschillende maatschappelijke onderwerpen en spreekt hij graag over gevoelige onderwerpen als seksualiteit, mannelijkheid en mentale gezondheid. Ook heeft hij al meerdere keren op scholen of onder studenten gesproken over zijn werk als journalist, fotograaf en de documentaires die hij heeft gemaakt. Stijn praat open over zijn eigen ervaringen, maar weet ook een verbindende factor te zijn om dialoog tussen anderen op gang te brengen tijdens een event en dat alles altijd met een goede dosis humor en relativatie. Stijn voelt zich comfortabel om evenementen in zowel Engels als Nederlands te presenteren.

Pressmap Stijn de Vries

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Stijn de Vries