NL EN
Vraag / Offerte

Nu te boeken: Shelly Sterk en Nicolette Kluijver

SHELLY STERK

Op het moment is Shelly Sterk werkzaam als presentatrice bij de programma’s Shownieuws en Marktplaats. In februari 2018 maakte zij de overstap van RTL naar SBS.
Eerder was Shelly verslaggever bij RTL Boulevard en presentator bij Galileo. Ook deed zij mee aan Expeditie Robinson 2017 en behaalde ze de halve finale. In 2018 is Shelly uitgeroepen door FHM tot mooiste vrouw van Nederland.

Ook presenteert Shelly Sterk regelmatig events en is zij te boeken als dagvoorzitter.

NICOLETTE KLUIJVER

In 2006 startte Nicolette haar carrière bij BNN. Na dit avontuur was het tijd voor nieuwe uitdagingen en besloot Nicolette begin 2014 over te stappen naar de commerciële omroep RTL. Hier presenteert ze o.a. ‘Expeditie Robinson’ , ‘RTL Boulevard’ en ‘Een Goed Stel Hersens’. In 2011 werd ze door het Nederlandse publiek verkozen tot Meest Sexy Vegetariër van dat jaar door een initiatief van Wakker Dier.

Nicolette Kluijver is een veelgevraagd dagvoorzitter en presentatrice van events.

HET ULTIEME PRESENTATIE-DUO: NICOLETTE & DENNIS

Vanavond start een nieuwe seizoen Expeditie Robinson. Sinds 2014 nemen Nicolette Kluijver en Dennis Weening als duo de presentatie van dit populaire programma voor hun rekening. De twee doorgewinterde presentatoren zijn perfect op elkaar ingespeeld en vullen elkaar op humoristische en scherpe wijze uitstekend aan. Dit maakt hen een charmant presentatie-duo voor de meest uiteenlopende gelegenheden.

Neem contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken!Gepubliceerd op: 06-09-2018
Gerelateerd nieuws

Welkom De Kraaien!

Welkom SANN!E & Friends!

Tour Jaap Reesema

Najaarstour Metejoor

Clubtour Joya Marleen

Welkom Gustaph!

Clubtour Piet Junior

Welkom Nordin!

Welkom LISADEBROWN!

Welkom Nikita Guslev!

Meer nieuws

Agenda