NL EN
Vraag / Offerte

Fenna Ramos

Fenna Ramos boeken voor jouw event?
Fenna Ramos is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Fenna Ramos is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Fenna is een bekende voor jong en oud als het gezicht van kinderzender NPO Zappelin, waar ze dagelijks te zien en te horen is als de zenderstem en in programma’s zoals “Zin in Zappelin” en “Het Feest van Zappelin” . Daarnaast vertolkt ze een van de hoofdrollen in de films en serie Misfit. Op YouTube is Fenna ook een grote hit met miljoenen views, waarvan haar best bekeken filmpje meer dan 80 miljoen views heeft aangetikt.

Met haar eigen nummers en bekende kinderliedjes nodigt Fenna kinderen iedere dag uit om thuis voor de buis met haar mee te zingen en te dansen.

Fenna was afgelopen jaar ook te zien in het programma “Try Before You Die”, presenteerde de Europese carpet – uitzending rondom de opening van het Eurovision Songfestival – en kroop in de rol van Ingrid Jagtman in de dagelijkse soap Goede Tijden Slechte Tijden.

Fenna speelde eerder in musicals als Cha Cha in de Stage Entertainment musical Grease, Michelle in de musical Dreamgirls, Kiki in Flashdance en begon al jong als Cecile in de musical Annie.

Van september 2023 t/m mei 2024 staat Fenna in het theater met haar theatershow ‘Zin in Zappelin Live’.

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video