NL EN
Vraag / Offerte

KM

boeken

Wil je KM boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van KM. Hier kan je een optreden van KM boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie KM

KM boeken
Kaene Marica afgekort KM is een Haagse rapper die naam heeft gemaakt als ¼ deel van de rapformatie SFB. Het Haagse viertal kende vrijwel direct hun doorbraak met het nummer ‘Flexen’ en hun eerste album ‘Reset the Levels’. Vele grote successen volgden daarna. Van het behalen van een gouden status voor het album ‘77 Nachten’ tot aan een platina status voor het album ‘Reset the Levels III’.

Als de Benjamin van de groep heeft KM nu ook bepaald om zijn vleugels uit te slaan en een solocarrière te starten. Zijn eerste nummer 1 hit behaalde KM door een samenwerking met Bizzey en Frenna voor het nummer ‘Culo’.

Bully (afkorting van Young Bull, hoe KM door zijn vrienden wordt genoemd) is 2019 goed begonnen met zijn eerste twee solo tracks ‘Young Patron’ (samen met Chivv) en ‘Mamacita’ (samen met Frenna & Jonna Fraser). De in 1997 geboren Bull van de rapgame is gretig en van plan om nu eigenhandig een stempel te drukken op de Nederlandse muziekindustrie.

persfoto

presskit

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video

Bezoekers bekeken ook