NL EN
Vraag / Offerte

Gare du Nord

boeken

Wil je Gare du Nord boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Gare du Nord. Hier kan je een optreden van Gare du Nord boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

De zes-koppige Nederlandse live band Gare du Nord staat al tien jaar garant voor volle zalen en een spetterende uptempo show. In die jaren is Gare du Nord live uitgegroeid van een jazzy lounge band tot een high energy band met als stralend middelpunt de van oorsprong Italiaanse zangeres Dorona Alberti. Dorona is niet alleen een van de beste zangeressen van Nederland; met haar sexy live act pakt ze iedereen in.

De band verkocht 500.000 albums en ontving drievoudig platina voor de albums Sex ‘n’ Jazz en Love For Lunch. Gare du Nord staat als enige Nederlandse band onder contract bij het New Yorkse Blue Note Records label en scoorde internationaal met hits als Marvin & Miles, Beautiful Day, Pablo’s Blues en You’re My Medicine, opgenomen met soullegende Marvin Gaye. In 2016 sleepte de band een Edison nominatie voor het album Stronger in de wacht.

Live speelde de band het afgelopen jaar met onder meer Eric Vloeimans en Benjamin Herman in de gelederen. Dit jaar is de band in de huidige sterbezetting nog beschikbaar voor festivals en clubshows met de live uitvoering van het meest verkochte jazz album in Nederland ever: Sex ‘n’ Jazz. Dit najaar verschijnt er op het label Columbia Jazz een nieuw Gare du Nord album: Fresh From The Can.

Line up: Dorona Alberti (voc), Aron Raams (gitaar), Ferry Lagendijk (keys), Floris van der Vlugt (sax), Marc Schenk (drums) en Guus Bakker (bas).

persfoto

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video